Banner LP

Zo gebruiken wij ChatGPT!

EXPERTSESSIE MET NADJA DESMET en EVA DORHETSO
donderdag 18 april online live van 11u00- 12u00 (+ opname)

Sinds begin 2023 hebben we de kracht van ChatGPT ontsloten, niet alleen als een tool voor het maken van content, maar als een AI-assistent voor het gehele contentproces.

Zelfs zonder uitgebreide technische kennis stelt ChatGPT ons in staat om gepersonaliseerde inhoud te genereren, onze contentstrategie te optimaliseren en zelfs verschillende taken te automatiseren. 

Tijdens deze sessie nemen we je mee in het hart van onze communicatie- en contentproces. We onthullen hoe we ChatGPT gebruiken om onze content naar een hoger niveau te tillen. We onthullen hoe deze tool je in staat stelt om te innoveren en taken te automatiseren. We delen onze ervaringen, van de eerste stappen tot de geavanceerde trucs. 

Mis deze kans niet om aan de voorhoede te staan van de nieuwste ontwikkelingen in AI-gedreven communicatie met ChatGPT.

 

SomePlus
Exclusief voor Someflex-leden.

Naamloos-2-Nov-09-2023-11-30-16-1786-AM

Deze expertsessie is inbegrepen in het Someflex-lidmaatschap. Nog geen lid van Someflex?

Check snel onze tarieven en schrijf je vandaag nog in! 

Dit ga je leren in 60 minuten!

  Hoe ChatGPT geïntegreerd wordt in de dagelijkse workflow van Someflex.

  Praktische voorbeelden van ons ChatGPT-gebruik. 

  Personalisatie van ChatGPT voor jouw eigen merk en doelgroep.

  Het meten en analyseren met ChatGPT. 

  Best practices en valkuilen bij het gebruik van ChatGPT.

  Automatiseren van taken met Custom GPT's. Sessie boordevol praktische voorbeelden. Na deze sessie

  Zul je in staat zijn om ChatGPT aan te passen aan je eigen content behoeften.

 
Heb je de vaardigheden om volgende stappen te zetten met ChatGPT en AI.

 Kun je je eigen creatieve proces innoveren met ChatGPT.

 Ben je uitgerust met de kennis om de ROI van je AI-gedreven content te maximaliseren.

 Word je een pionier in het toepassen van AI binnen je contentstrategie.

 

 

Doelgroep 

Van sociale media beheerders en contentcreators tot marketeers en communicatieprofessionals, iedereen kan profiteren van deze waardevolle sessie.
Schrijf je in en leer hoe je ChatGPT kunt inzetten om je gehele contentcreatieproces te transformeren en je takenpakket te automatiseren.

Deze sessie is inbegrepen in het lidmaatschap van Someflex. 

 

12-Dec-22-2023-02-46-22-0232-PM

Wie is Nadja Desmet?

Nadja, de oprichter van Someflex, heeft een passie voor het helpen van organisaties om online succes te behalen via sociale media. Met meer dan 7 jaar ervaring in diverse sectoren, heeft ze een schat aan kennis en expertise opgebouwd.

Als early adopter van ChatGPT en AI-technologieën heeft Nadja deze tools geïntegreerd in de werking van Someflex en biedt ze trainingen over dit onderwerp aan binnen het platform.

Tijdens deze sessie deelt ze graag haar waardevolle ervaringen, tips en tricks om je te helpen het meeste uit ChatGPT te halen.


 

11-Dec-22-2023-02-46-42-3086-PM
Wie is Eva Dorhetso?

Eva is als Customer Success Manager de lijm tussen Someflex en haar klanten. Ze vormt een brug, luistert naar vragen en verwerkt feedback in een handomdraai. Haar doel? Een tevreden en actieve leercommunity.

Daarnaast onderscheidt Eva zich in de wereld van content en sociale media, met een speciale focus op copywriting en contentcreatie. Sinds 2023 gebruikt ze ChatGPT als een krachtige bondgenoot voor diverse taken, van het sparren tot het herschrijven van teksten.

Eva's vermogen om de kracht van AI te benutten, gecombineerd met een flair voor taal, maakt haar een dynamische kracht in de wereld van sociale media en digitale content. 

 

+2000 leden

Bij al meer dan 2000 organisaties leren medewerkers sociale media bij via Someflex. We zijn ontzettend trots dat we daarbij kunnen helpen. Onze trainingen inspireren dagelijks al meer dan 2000 leden.

 We zijn ontzettend trots dat klanten uit verschillende sectoren bijleren in Someflex! Ook jouw sector!

Super waardevolle expertsessies!

Someflex biedt steeds actuele en relevante informatie en dit op een zeer toegankelijke manier. Ook de sessies die je kan volgen worden steeds door professionals gegeven en zijn dus ook zeer waardevol. Een heel handig platform om steeds up to date te blijven in een steeds evoluerende social media wereld!

 
Elke Waterschoot

Elke Waterschoot

Social Media & Marketing Expert | Blink Charging Belgium

Sterk aanbevolen!

Jullie webinars en videolessen in Someflex zijn superinteressant en doorspekt met handige tips, do’s and don’ts en een karrevracht aan eerstelijns ervaringen van de coaches, lectoren of sprekers. Je kan er werkelijk veel van opsteken en de aanpak is steeds hands-on. Allemaal top dus. Topservice, topinhoud en topervaringen! Doe zo verder!Geert Snoeckx

Geert Snoeckx

Coördinator Evenementen | Gemeentebestuur Kasterlee

Altijd mee zijn.

Ik vind het geweldig dat er altijd nieuwe dingen worden toegevoegd aan Someflex.
Sociale media bijleren, feedback en inspiratie krijgen zonder mij te verplaatsen, ik ben fan!Siska Cardoen

Siska Cardoen

Zaakvoerster | Optiek Cardoen Beselare

Zeer handig!

Someflex is een zeer handig platform. Veel informatie, mooi en overzichtelijk. Wanneer je niet onmiddellijk een antwoord kan vinden in de vele lessen kan je gemakkelijk een vraag stellen. Nadja en haar team staan steeds paraat.

 
Elvire Vanysacker

Elvire Vanysacker

Sociale media | Lendelede

Expertsessies in mijn agenda.

Ik vind de meerwaarde van Someflex: de community. Je krijgt antwoorden op alle vragen. Het team experten van Someflex is zeer toegankelijk en behulpzaam. De online expertsessies vind ik altijd heel praktisch, daar heb ik heel veel aan. Dit noteer ik ook in mijn agenda en neem steevast deel. Ook de snackable videolessen zitten goed in elkaar.  Someflex is zeker een aanrader voor iedereen die sociale media wilt leren, met continu een team van experten en andere leden rond zich.

Dominique Vanbergen

Dominique Vanbergen

Creative content | @Comkommer

Antwoorden van experten.

Bond Moyson maakt al enige tijd gebruik van Someflex en is daar zeer tevreden over. We krijgen dagelijks tips en tricks over social media nieuwtjes en kunnen ook voor specifieke vragen steeds terecht op het forum of rechtstreeks bij de experten van Someflex. De tool is gebruiksvriendelijk en steeds actueel. Een goede aanrader dus!

 
Solidaris

Solidaris

Fan van videolessen

Naast de online expertsessies ben ik vooral ook fan van de videolessen bibliotheek. 
De ideale manier om zo veel mogelijk bij te leren over sociale media via korte, hapbare, professionele video's.

Bednet

Bednet

Een echte leercommunity.

Leuk concept, snackable sociale medialessen. Interessante expertsessies met deskundigen uit het veld. Meer dan enkel een leerplatform, ook een community, waar samen naar oplossingen gezocht wordt op maat.

AZ Oudenaarde

AZ Oudenaarde

WAAR EN WANNEER?

Donderdag 23 mei 2024 11u00-12u00

 

SOMEPLUS

Voor deze online expertsessie kan je niet apart inschrijven,
deze is
inbegrepen -én exclusief- als je lid bent van Someflex.

LEER VOOR VAST BEDRAG

Wil jij regelmatig online expertsessies volgen bij ons? Continu bijleren met praktische videolessen? Antwoorden krijgen op al jouw vragen?  Onbeperkt leren voor een vast bedrag per jaar.

Inhoudelijke of praktische vragen?

   info@someflex.be