Nudging en 5 psychologische inzichten voor effectieve communicatie.

Nudging en 5 psychologische inzichten voor effectieve communicatie.

EXPERTSESSIE met Reinout Van Zandycke

Donderdag 25 april online live van 11u00 - 12u00 (+ opname)

Wil je de geheimen ontdekken achter effectieve communicatie?

Dan is de expertsessie "Nudging en 5 psychologische inzichten voor effectieve communicatie" met Reinout Van Zandycke een must-see! 

In deze sessie duik je in de fascinerende wereld van psychologie en gedragswetenschap om je communicatievaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om marketing, politiek of persoonlijke interacties, deze inzichten zijn universeel toepasbaar.


BONUS: 1 maand toegang tot Someflex! 

Inclusief toegang tot onze nieuwste videolessen over AI voor contentcreatie + meer dan 1400 andere korte videolessen over sociale media.

 

 

SCHRIJF JE HIER IN:

Donderdag 25 april van 11u00 -12u00

197  (excl. btw)

Word koploper in jouw vakgebied! Volg deze sessie en stel je vragen live. Nadien ontvang je de opname + 1 maand toegang tot de Someflex Community.

Dit ga je leren in 60 minuten!

 De basisprincipes van nudging en hoe je deze kunt toepassen.

 5 cruciale psychologische inzichten die je communicatie versterken.

 Hoe je gedragswetenschap kunt gebruiken om je boodschap effectiever te maken.

 Tips voor het toepassen van deze inzichten in verschillende communicatiekanalen.

 Best practices voor ethische en effectieve communicatie.


 

Na deze sessie: 


 Heb je een diepgaand begrip van hoe psychologie je communicatie kan beïnvloeden.

 Kun je nudging technieken toepassen om gedrag subtiel te sturen.

 Ben je in staat om je boodschap effectiever over te brengen, ongeacht het medium.

Ontwerp zonder titel (4)-1


Doelgroep 

Deze sessie is ideaal voor iedereen die zijn of haar communicatievaardigheden wil versterken. Of je nu in de marketing werkt of gewoon effectiever wilt communiceren in je dagelijkse professionele leven, deze training is voor jou.

 

12-Nov-17-2023-02-06-35-8248-PM

Wie is Reinout Van Zandycke?

Reinout Van Zandycke is niet alleen een expert in online campagnevoeren, maar ook een meester in het toepassen van psychologische inzichten in communicatie.

Zijn benadering is wetenschappelijk onderbouwd, praktisch en direct toepasbaar.

Als je klaar bent om de kracht van psychologie en gedragswetenschap in je communicatie te benutten, dan is Reinout de gids die je nodig hebt.

 

+2000 leden

Bij al meer dan 2000 organisaties leren medewerkers sociale media bij via Someflex. We zijn ontzettend trots dat we daarbij kunnen helpen. Onze trainingen inspireren dagelijks al meer dan 2000 leden.

 We zijn ontzettend trots dat klanten uit verschillende sectoren bijleren in Someflex! Ook jouw sector!

Super waardevolle expertsessies!

Someflex biedt steeds actuele en relevante informatie en dit op een zeer toegankelijke manier. Ook de sessies die je kan volgen worden steeds door professionals gegeven en zijn dus ook zeer waardevol. Een heel handig platform om steeds up to date te blijven in een steeds evoluerende social media wereld!

 
Elke Waterschoot

Elke Waterschoot

Social Media & Marketing Expert | Blink Charging Belgium

Sterk aanbevolen!

Jullie webinars en videolessen in Someflex zijn superinteressant en doorspekt met handige tips, do’s and don’ts en een karrevracht aan eerstelijns ervaringen van de coaches, lectoren of sprekers. Je kan er werkelijk veel van opsteken en de aanpak is steeds hands-on. Allemaal top dus. Topservice, topinhoud en topervaringen! Doe zo verder!Geert Snoeckx

Geert Snoeckx

Coördinator Evenementen | Gemeentebestuur Kasterlee

Altijd mee zijn.

Ik vind het geweldig dat er altijd nieuwe dingen worden toegevoegd aan Someflex.
Sociale media bijleren, feedback en inspiratie krijgen zonder mij te verplaatsen, ik ben fan!Siska Cardoen

Siska Cardoen

Zaakvoerster | Optiek Cardoen Beselare

Zeer handig!

Someflex is een zeer handig platform. Veel informatie, mooi en overzichtelijk. Wanneer je niet onmiddellijk een antwoord kan vinden in de vele lessen kan je gemakkelijk een vraag stellen. Nadja en haar team staan steeds paraat.

 
Elvire Vanysacker

Elvire Vanysacker

Sociale media | Lendelede

Expertsessies in mijn agenda.

Ik vind de meerwaarde van Someflex: de community. Je krijgt antwoorden op alle vragen. Het team experten van Someflex is zeer toegankelijk en behulpzaam. De online expertsessies vind ik altijd heel praktisch, daar heb ik heel veel aan. Dit noteer ik ook in mijn agenda en neem steevast deel. Ook de snackable videolessen zitten goed in elkaar.  Someflex is zeker een aanrader voor iedereen die sociale media wilt leren, met continu een team van experten en andere leden rond zich.

Dominique Vanbergen

Dominique Vanbergen

Creative content | @Comkommer

Antwoorden van experten.

Bond Moyson maakt al enige tijd gebruik van Someflex en is daar zeer tevreden over. We krijgen dagelijks tips en tricks over social media nieuwtjes en kunnen ook voor specifieke vragen steeds terecht op het forum of rechtstreeks bij de experten van Someflex. De tool is gebruiksvriendelijk en steeds actueel. Een goede aanrader dus!

 
Solidaris

Solidaris

Fan van videolessen

Naast de online expertsessies ben ik vooral ook fan van de videolessen bibliotheek. 
De ideale manier om zo veel mogelijk bij te leren over sociale media via korte, hapbare, professionele video's.

Bednet

Bednet

Een echte leercommunity.

Leuk concept, snackable sociale medialessen. Interessante expertsessies met deskundigen uit het veld. Meer dan enkel een leerplatform, ook een community, waar samen naar oplossingen gezocht wordt op maat.

AZ Oudenaarde

AZ Oudenaarde

WAAR EN WANNEER?

Donderdag 25 april 11u-12u
ONLINE LIVE + OPNAME

Geen software-installatie nodig, je klikt op de link in jouw mail en met 1 klik kan je meevolgen (best via Google Chrome).

INSCHRIJVINGSPRIJS

Prijs: 197 euro (excl. btw

Voor deze online expertsessie kan je apart inschrijven of is gratis inbegrepen als je een lidmaatschap hebt op Someflex.

MEE ZIJN VOOR EEN VAST BEDRAG

Wil je regelmatig online expertsessies sociale media volgen? Continu bijleren met praktische videolessen? Antwoorden krijgen op al jouw vragen?  Onbeperkt leren en mee zijn voor een vast bedrag per jaar, komt veel voordeliger uit.

ONZE FACTURATIEGEGEVENS

SYNA BV / someflex.be / BE 0651 772 890
Nadja Desmet / Stationstraat 37 bus 2 / 8700 Tielt

ANNULEREN

Kosteloos annuleren is helaas niet mogelijk, laat je desnoods vervangen door een collega. Je krijgt ook een opname nadien beschikbaar: 2 uur na de sessie ontvang je de opname al in jouw mailbox (en natuurlijk vind je die ook in Someflex).

INSCHRIJVING EN BETALING

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Niet ontvangen? Check ook even jouw spamfolder. Vervolgens ontvang je van ons jouw factuur. Na de betaling is je inschrijving definitief.

Betalen met de KMO-portefeuille is alleen mogelijk als je 1 jaar lid wordt van Someflex (geniet zo tot -30% korting op de inschrijvingsprijs). De KMO-portefeuille is niet mogelijk voor de aparte online expertsessies van 179€ excl. btw.

 

Inhoudelijke of praktische vragen?

   info@someflex.be