LinkedIn Social Selling & Sales Navigator

LinkedIn Social Selling & Sales Navigator.

EXPERTSESSIE met Erendiz Ates

Donderdag 2 mei online live van 11u00- 12u00 (+ opname)

Zijn jouw potentiële klanten aanwezig op LinkedIn en zijn ze actief?

Zet je LinkedIn actief in om je bedrijf te laten groeien door contact te maken en in gesprek te gaan met potentiële klanten?

Benader je al je ideale klanten met behulp van de gratis LinkedIn-zoekfunctie?

Als het antwoord ja is en je merkt dat je de beperkingen van de gratis LinkedIn-tools, zoals de zoekfunctie, hebt bereikt, dan is het overstappen naar LinkedIn Sales Navigator jouw mogelijke volgende stap.

Ontdek tijdens deze power session de geavanceerde functies en mogelijkheden om je LinkedIn-activiteiten te optimaliseren.


BONUS: 1 maand toegang tot Someflex! 

Inclusief toegang tot onze nieuwste videolessen over AI voor contentcreatie + meer dan 1400 andere korte videolessen over sociale media.

  

 

 

 

SCHRIJF JE HIER IN:

Donderdag 2 mei van 11u00 -12u00

197  (excl. btw)

Word koploper in jouw vakgebied! Volg deze sessie en stel je vragen live. Nadien ontvang je de opname + 1 maand toegang tot de Someflex Community.

Dit ga je leren in 60 minuten!

  Boost your Social Selling and Sales Navigator

 Linked-INC model: Identiteit, Netwerk & Content optimaliseren voor een max ROI

 Hoe je de SSI score moet interpreteren en waar je verbeterpunten liggen voor een social proof branding en passieve lead-generatie

 Sales Navigator integreren in je social selling strategie: succesvolle lead/account lijsten aanmaken

 Gericht prospecteren naar je target audience, efficiënt opvolgen & gericht benaderen met succesvolle conversatie-strategieën


Na deze sessie: 

 Slimme keuzes maken over de LinkedIn premium

 Effectief gebruikmaken van de geavanceerde functies van LinkedIn Sales Navigator

 Gerichter zoeken en filteren om jouw ideale klanten te identificeren

 Het maximale halen uit de Sales Navigator-tools voor een succesvolle zakelijke groei via LinkedIn.


Doelgroep 

Deze sessie is speciaal ontworpen voor iedereen die echt next-level wil gaan met zijn/haar LinkedIn activiteiten. Of je nu werkt in de publieke sector, non-profit, social-profit, B2B of B2C, als je al enige ervaring hebt met adverteren op Meta, is deze training een must.

 

Vierkant 2024 (1)-1

Wie is Erendiz Ates?

Erendiz Ates, trainer & mede-zaakvoerder van AZ-Solutions, helpt bedrijven en professionals groeien met een sterke LinkedIn strategie en authentieke social branding (+10j ervaring). Gekenmerkt door zijn kwalitatieve- en persoonlijke aanpak, toont hij de kracht van LinkedIn & social en hoe dit je dit als volwaardige tool in jouw social selling & recruiting kan implementeren.
Naast zijn personal coaching trajecten, ondersteunt hij kleine & grote bedrijven Incompany en is hij medeoprichter van de LinkedIn Academy. Ondertussen heeft hij meer dan 300+ bedrijven en 1500+ coachees uit verschillende sectoren die nodige strategische boost gegeven. Als frequent gevraagde LinkedIn-spreker heeft hij reeds meer dan 500+ keynotes verzorgd. Sinds 2018 maakt hij ook deel uit van een selecte groep LinkedIn-ambassadeurs in BeNeLux.

“Ik wil de mensen inspireren, in hun kracht zetten en impact maken voor nog meer menselijke communicatie, meer vertrouwen, meer business en een betere acquisitie."

 

+2000 leden

Bij al meer dan 2000 organisaties leren medewerkers sociale media bij via Someflex. We zijn ontzettend trots dat we daarbij kunnen helpen. Onze trainingen inspireren dagelijks al meer dan 2000 leden.

 We zijn ontzettend trots dat klanten uit verschillende sectoren bijleren in Someflex!

Ook uit jouw sector!

Super waardevolle expertsessies!

Someflex biedt steeds actuele en relevante informatie en dit op een zeer toegankelijke manier. Ook de sessies die je kan volgen worden steeds door professionals gegeven en zijn dus ook zeer waardevol. Een heel handig platform om steeds up to date te blijven in een steeds evoluerende social media wereld!

 
Elke Waterschoot

Elke Waterschoot

Social Media & Marketing Expert | Blink Charging Belgium

Sterk aanbevolen!

Jullie webinars en videolessen in Someflex zijn superinteressant en doorspekt met handige tips, do’s and don’ts en een karrevracht aan eerstelijns ervaringen van de coaches, lectoren of sprekers. Je kan er werkelijk veel van opsteken en de aanpak is steeds hands-on. Allemaal top dus. Topservice, topinhoud en topervaringen! Doe zo verder!Geert Snoeckx

Geert Snoeckx

Coördinator Evenementen | Gemeentebestuur Kasterlee

Altijd mee zijn.

Ik vind het geweldig dat er altijd nieuwe dingen worden toegevoegd aan Someflex.
Sociale media bijleren, feedback en inspiratie krijgen zonder mij te verplaatsen, ik ben fan!Siska Cardoen

Siska Cardoen

Zaakvoerster | Optiek Cardoen Beselare

Zeer handig!

Someflex is een zeer handig platform. Veel informatie, mooi en overzichtelijk. Wanneer je niet onmiddellijk een antwoord kan vinden in de vele lessen kan je gemakkelijk een vraag stellen. Nadja en haar team staan steeds paraat.

 
Elvire Vanysacker

Elvire Vanysacker

Sociale media | Lendelede

Expertsessies in mijn agenda.

Ik vind de meerwaarde van Someflex: de community. Je krijgt antwoorden op alle vragen. Het team experten van Someflex is zeer toegankelijk en behulpzaam. De online expertsessies vind ik altijd heel praktisch, daar heb ik heel veel aan. Dit noteer ik ook in mijn agenda en neem steevast deel. Ook de snackable videolessen zitten goed in elkaar.  Someflex is zeker een aanrader voor iedereen die sociale media wilt leren, met continu een team van experten en andere leden rond zich.

Dominique Vanbergen

Dominique Vanbergen

Creative content | @Comkommer

Antwoorden van experten.

Bond Moyson maakt al enige tijd gebruik van Someflex en is daar zeer tevreden over. We krijgen dagelijks tips en tricks over social media nieuwtjes en kunnen ook voor specifieke vragen steeds terecht op het forum of rechtstreeks bij de experten van Someflex. De tool is gebruiksvriendelijk en steeds actueel. Een goede aanrader dus!

 
Solidaris

Solidaris

Fan van videolessen

Naast de online expertsessies ben ik vooral ook fan van de videolessen bibliotheek. 
De ideale manier om zo veel mogelijk bij te leren over sociale media via korte, hapbare, professionele video's.

Bednet

Bednet

Een echte leercommunity.

Leuk concept, snackable sociale medialessen. Interessante expertsessies met deskundigen uit het veld. Meer dan enkel een leerplatform, ook een community, waar samen naar oplossingen gezocht wordt op maat.

AZ Oudenaarde

AZ Oudenaarde

WAAR EN WANNEER?

Donderdag 2 mei 11u00-12u00
ONLINE LIVE + OPNAME

Geen software-installatie nodig, je klikt op de link in jouw mail en met 1 klik kan je meevolgen (best via Google Chrome).

INSCHRIJVINGSPRIJS

Prijs: 197 euro (excl. btw

Voor deze online expertsessie kan je apart inschrijven of is gratis inbegrepen als je een lidmaatschap hebt op Someflex.

ALTIJD MEE VOOR EEN VAST BEDRAG

Wil je regelmatig online expertsessies sociale media volgen bij ons? Continu bijleren met praktische videolessen? Antwoorden krijgen op al jouw vragen?  'Mee zijn' voor een vast bedrag per jaar, komt veel voordeliger uit.

ONZE FACTURATIEGEGEVENS

SYNA BV / someflex.be / BE 0651 772 890
Nadja Desmet / Stationstraat 37 bus 2 / 8700 Tielt

ANNULEREN

Kosteloos annuleren is helaas niet mogelijk, laat je desnoods vervangen door een collega. Je krijgt ook een opname nadien beschikbaar: 2 uur na de sessie ontvang je de opname al in jouw mailbox (en natuurlijk vind je die ook in Someflex).

INSCHRIJVING EN BETALING

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Niet ontvangen? Check ook even jouw spamfolder. Vervolgens ontvang je van ons jouw factuur. Na de betaling is je inschrijving definitief.

Betalen met de KMO-portefeuille is alleen mogelijk als je 1 jaar lid wordt van Someflex (geniet zo tot -30% korting op de inschrijvingsprijs). De KMO-portefeuille is niet mogelijk voor de aparte online expertsessies van 179€ excl. btw.

 

Inhoudelijke of praktische vragen?

   info@someflex.be