AI automatisering

AI automatisering

EXPERTSESSIE met Dieter Vanden Heede

Donderdag 20 juni online live van 11u00- 12u00 (+ opname)

Deze sessie richt zich op professionals die al ervaring hebben met AI-
technologieën zoals ChatGPT Plus, HeyGen, Dall-E, en meer, en die klaar zijn om hun kennis naar een hoger niveau te tillen.

Ben je op zoek naar de volgende stap in AI-toepassingen?

Ontdek hoe je deze geavanceerde tools kunt integreren met 
je eigen datasets en hoe je ze kunt inzetten om tijd te besparen op 
contentcreatie, het automatiseren van repetitieve taken, en andere gebieden.

BONUS: 1 maand toegang tot Someflex! 

Inclusief toegang tot onze nieuwste videolessen over AI-tools voor contentcreatie + meer dan 1400 andere korte videolessen over sociale media.

  

 

 

 

SCHRIJF JE HIER IN:

Donderdag 20 juni van 11u00 -12u00

197  (excl. btw)

Word koploper in jouw vakgebied! Volg deze sessie en stel je vragen live. Nadien ontvang je de opname + 1 maand toegang tot de Someflex Community.

Dit ga je leren in 60 minuten!

  Ontdek welke repetitieve taken je kan automatiseren met AI. 

  Tools als Make & Zapier helpen je om AI te koppelen aan je eigen tools.

  Automatiseer je content creatie met AI. 


 

Na deze sessie: 

  Kan jij perfect een makkelijke automatisatie opzetten in Make of Zapier.

  Ken jij alle mogelijkheden van automation met AI.

  Win je in je content creatie enkele uren.


Doelgroep 

Deze sessie is speciaal ontworpen voor gevorderde gebruikers die hun AI Automatisering vaardigheden willen verfijnen. Of je nu werkt in de publieke sector, non-profit, social-profit, B2B of B2C, als je al enige ervaring hebt met AI, is deze training een must.

 

expertsessies 2024 vierkant (4)-2

Wie is Dieter Vanden Heede?

Dieter Vanden Heede is een expert op vlak van digitale tools en artificiële intelligentie. Door zijn achtergrond als digital marketeer, kan hij de brug maken tussen social media & A.I.

 

+2000 leden

Bij al meer dan 2000 organisaties leren medewerkers sociale media bij via Someflex. We zijn ontzettend trots dat we daarbij kunnen helpen. Onze trainingen inspireren dagelijks al meer dan 2000 leden.

 We zijn ontzettend trots dat klanten uit verschillende sectoren bijleren in Someflex!

Ook uit jouw sector!

Super waardevolle expertsessies!

Someflex biedt steeds actuele en relevante informatie en dit op een zeer toegankelijke manier. Ook de sessies die je kan volgen worden steeds door professionals gegeven en zijn dus ook zeer waardevol. Een heel handig platform om steeds up to date te blijven in een steeds evoluerende social media wereld!

 
Elke Waterschoot

Elke Waterschoot

Social Media & Marketing Expert | Blink Charging Belgium

Sterk aanbevolen!

Jullie webinars en videolessen in Someflex zijn superinteressant en doorspekt met handige tips, do’s and don’ts en een karrevracht aan eerstelijns ervaringen van de coaches, lectoren of sprekers. Je kan er werkelijk veel van opsteken en de aanpak is steeds hands-on. Allemaal top dus. Topservice, topinhoud en topervaringen! Doe zo verder!Geert Snoeckx

Geert Snoeckx

Coördinator Evenementen | Gemeentebestuur Kasterlee

Altijd mee zijn.

Ik vind het geweldig dat er altijd nieuwe dingen worden toegevoegd aan Someflex.
Sociale media bijleren, feedback en inspiratie krijgen zonder mij te verplaatsen, ik ben fan!Siska Cardoen

Siska Cardoen

Zaakvoerster | Optiek Cardoen Beselare

Zeer handig!

Someflex is een zeer handig platform. Veel informatie, mooi en overzichtelijk. Wanneer je niet onmiddellijk een antwoord kan vinden in de vele lessen kan je gemakkelijk een vraag stellen. Nadja en haar team staan steeds paraat.

 
Elvire Vanysacker

Elvire Vanysacker

Sociale media | Lendelede

Expertsessies in mijn agenda.

Ik vind de meerwaarde van Someflex: de community. Je krijgt antwoorden op alle vragen. Het team experten van Someflex is zeer toegankelijk en behulpzaam. De online expertsessies vind ik altijd heel praktisch, daar heb ik heel veel aan. Dit noteer ik ook in mijn agenda en neem steevast deel. Ook de snackable videolessen zitten goed in elkaar.  Someflex is zeker een aanrader voor iedereen die sociale media wilt leren, met continu een team van experten en andere leden rond zich.

Dominique Vanbergen

Dominique Vanbergen

Creative content | @Comkommer

Antwoorden van experten.

Bond Moyson maakt al enige tijd gebruik van Someflex en is daar zeer tevreden over. We krijgen dagelijks tips en tricks over social media nieuwtjes en kunnen ook voor specifieke vragen steeds terecht op het forum of rechtstreeks bij de experten van Someflex. De tool is gebruiksvriendelijk en steeds actueel. Een goede aanrader dus!

 
Solidaris

Solidaris

Fan van videolessen

Naast de online expertsessies ben ik vooral ook fan van de videolessen bibliotheek. 
De ideale manier om zo veel mogelijk bij te leren over sociale media via korte, hapbare, professionele video's.

Bednet

Bednet

Een echte leercommunity.

Leuk concept, snackable sociale medialessen. Interessante expertsessies met deskundigen uit het veld. Meer dan enkel een leerplatform, ook een community, waar samen naar oplossingen gezocht wordt op maat.

AZ Oudenaarde

AZ Oudenaarde

WAAR EN WANNEER?

Donderdag 20 juni 11u-12u
ONLINE LIVE + OPNAME

Geen software-installatie nodig, je klikt op de link in jouw mail en met 1 klik kan je meevolgen (best via Google Chrome).

INSCHRIJVINGSPRIJS

Prijs: 197 euro (excl. btw

Voor deze online expertsessie kan je apart inschrijven of is gratis inbegrepen als je een lidmaatschap hebt op Someflex.

ALTIJD MEE VOOR EEN VAST BEDRAG

Wil je regelmatig online expertsessies sociale media volgen bij ons? Continu bijleren met praktische videolessen? Antwoorden krijgen op al jouw vragen?  'Mee zijn' voor een vast bedrag per jaar, komt veel voordeliger uit.

ONZE FACTURATIEGEGEVENS

SYNA BV / someflex.be / BE 0651 772 890
Nadja Desmet / Stationstraat 37 bus 2 / 8700 Tielt

ANNULEREN

Kosteloos annuleren is helaas niet mogelijk, laat je desnoods vervangen door een collega. Je krijgt ook een opname nadien beschikbaar: 2 uur na de sessie ontvang je de opname al in jouw mailbox (en natuurlijk vind je die ook in Someflex).

INSCHRIJVING EN BETALING

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Niet ontvangen? Check ook even jouw spamfolder. Vervolgens ontvang je van ons jouw factuur. Na de betaling is je inschrijving definitief.

Betalen met de KMO-portefeuille is alleen mogelijk als je 1 jaar lid wordt van Someflex (geniet zo tot -30% korting op de inschrijvingsprijs). De KMO-portefeuille is niet mogelijk voor de aparte online expertsessies van 179€ excl. btw.

 

Inhoudelijke of praktische vragen?

   info@someflex.be