Houdbaarheidsdatum sociale media kennis beperkt

Heb je niet veel tijd om sociale media bij te leren? Terwijl de houdbaarheidsdatum van jouw sociale media kennis beperkt is?

Want het verandert allemaal zo snel: de algoritmes, de nieuwe mogelijkheden, waar jongeren actief zijn, GIF’s en memes maken, de mogelijkheden van WhatsApp Business, zoveel gratis apps maar wat gebruik ik best waarvoor… 

Aanpassen én bijleren is de boodschap.

Levenslang leren is het motto, meer dan ooit!
Nieuwe vaardigheden aanleren en mee blijven, voor jezelf en voor de organisatie waarvoor je werkt. Wie levenslang bijleert en aan zijn zelfontwikkeling werkt, voelt zich bovendien ook nuttig, gewaardeerd en gemotiveerd. 

De houdbaarheidsdatum van sociale media kennis is beperkt in een zeer snel veranderende context. Méér nog... die houdbaarheidstermijn wordt korter en korter.  

Er is nood aan een nieuwe manier van sociale media leren, namelijk: continu bijleren én bijblijven.

Geen tijd? Dat horen we vaak.

Daarom is de nieuwe manier van leren 'snackable', zo toegankelijk en eenvoudig, als dagelijks een (gezonde) 'snack' smullen. Waar en wanneer jij dit wilt.

3 minuten per dag bijleren? Dat is op een jaar tijd heel veel bijleren én bijblijven, maar ook het krijgen van antwoorden, inspiratie en tips in plaats van het zelf uit te zoeken. 

Pure tijdswinst dus!

  • Geen tijd om het zelf allemaal uit te zoeken

  • Wij houden voor jou de vinger aan de sociale media pols 

  • Content-inspiratie in een vernieuwde kalender én met gratis apps

  • Korte toegankelijke videolessen van max. 3 minuten

  • Direct antwoord op al jouw vragen, van experten en van andere Someflex-leden

  • Altijd mee zijn met de nieuwste updates

  • Ervaringen delen met anderen 

Ervaar zelf hoeveel je kunt bijleren in een gratis proefles van max. 3 minuten.

Méér dan ooit HOOG TIJD om hiermee te starten.

Wil je met slechts 1 deelnemer inschrijven op het nieuwste online leerplatform? Dat is nu tijdelijk mogelijk. Ervaar zo of het iets is voor jou, en later misschien ook voor jouw collega’s. 

Geniet bovendien van 1 maand gratis online leren. Mis de Back-to-school actie niet, krijg 12 maanden en betaal slechts 11 maanden.

Vele organisaties leren dagelijks bij via Someflex

Ook Françoise raadt Someflex aan, om bij te leren én om bij te blijven, antwoorden te krijgen op alle vragen. Pure tijdswinst is haar ervaring:

Voor Ilse en haar online ambassadeurs zijn de vele tips & tricks dé inspiratiebron, waardoor ze tijd wint om het niet allemaal zelf uit te zoeken. Mee zijn en mee blijven, dat is dé uitdaging. Stilstaan is achteruitgaan:

Aquafin, de beheerder van de Vlaamse waterwegen, is sinds januari gestart met Someflex. We polsten even bij hun verantwoordelijke communicatie, Nico Van Gestel, wat ze ervan vinden:

Wil je het zelf ook ervaren? Hoeveel je kunt bijleren in snackable videolessen van max. 3 minuten?

Vraag een vrijblijvende gratis proefversie aan en klik even rond in Someflex.