10 REDENEN OM AAN DE SLAG TE GAAN MET MOOVLY

Video is nog altijd één van dé contenttypes die het beste scoren op sociale media. Dat op zich is al een grondige reden om ermee aan de slag te gaan. Velen willen wel, maar zijn bang voor het lange montagewerk. Geen nood, Someflex biedt jou hét programma om te monteren. Makkelijk en snel. Hier zijn 10 redenen om aan de slag te gaan met Moovly:

MAAK GEBRUIK VAN HANDIGE TEMPLATES

Wil je wel een video, maar heb je geen tijd of zin in al dat monteerwerk? Ga aan de slag met één van de vele templates van Moovly en laat hen het werk voor jou doen. Je kiest uit één van de -door Moovly gemaakte- videoformats en klaar is Kees. Dankzij deze handige tool heb jij een video in een handomdraai zonder zelf te moeten filmen, te monteren of te ondertitelen. Inzetten op video was nooit eerder zó makkelijk.

GEBRUIK MOOVLY OP DE SMARTPHONE ÉN DESKTOP

Ben je er nog niet over uit welk device je zou willen gebruiken om te monteren? Monteren op de smartphone heeft zo zijn voordelen, maar die heeft de desktop ook. Geniet dankzij Moovly van het beste van twee werelden en combineer de desktop met de smartphone. Je kunt monteren via desktop en downloaden en publiceren via de smartphone-app van Moovly.

ONTDEK DE GIGANTISCHE BIBLIOTHEEK AAN BEELDEN

Je wilt een video, maar merkt tijdens het monteren dat je eigenlijk te weinig beelden hebt voor een volledig filmpje. In normale omstandigheden zou je dan opnieuw de verplaatsing moeten doen om de beelden opnieuw te schieten. Met Moovly kan je aan de slag met beelden over het onderwerp waarover jij wilt posten. Ga op zoek en ontdek gigantisch veel toepasselijke video’s. Zo, kant en klaar door jou te gebruiken.

MOOVLY HEEFT MASSA’S LEUKE EFFECTEN EN ANIMATIES

Je mag dan wel sterke beelden hebben, die inhoudelijk zeer waardevol zijn, daarmee heb je de kijker op sociale media nog niet te pakken om te blijven kijken naar jouw video. Ga daarom op ontdekking tussen alle leuke effecten en animaties die Moovly te bieden heeft. Op die manier maak je van een informatieve video een filmpje waar de modale sociale media scroller naar wilt blijven kijken.

MAAK GEBRUIK VAN DE TEXT-TO-SPEECH-FUNCTIE

Een voice-over plaatsen op jouw video was nog nooit zo makkelijk. Binnen Moovly kan je makkelijk een tekst uitschrijven, en die laten inspreken door één van de stemmen uit de databank van Moovly. Spreek je liever zelf een voice-over in? Check dan de volgende tip!

IETS VERGETEN ZEGGEN? SPREEK HET IN

Niet alleen biedt Moovly jou de mogelijkheid om een tekst te laten inspreken door één van de stemmen uit de databank. Je hebt daarnaast ook de optie om het binnen Moovly zelf in te spreken. Voor iedereen die liever zelf de controle bewaart over de content die ze brengen en hoe het verteld wordt, is dit de ideale oplossing.

KIES UIT DUIZENDEN NUMMERS

Het geschikte nummer vinden dat jouw video nodig heeft is niet simpel. Geen inspiratie voor de passende muziek onder jouw video? Scrol in de muziek-bibliotheek van Moovly en vind het ideale nummer voor onder jouw video.

GA AAN DE SLAG DANKZIJ DE VIDEOLESSEN

Zie je door het bos de bomen niet meer door al die verschillende knoppen waarvan je niet weet wat ze doen of betekenen? Binnenkort kan je aan de slag met de videolessen over Moovly in Someflex. Seppe neemt jou bij de hand om samen aan de slag te gaan binnen deze handige tool.

Wil je liever stap per stap leren hoe Moovly werkt? Dan leggen wij er alles over uit in onze online videolessen. Nog geen Someflexer? Test het eens gratis of het iets voor jou kan zijn!

Ontdek ons online leer-aanbod met de GRATIS DAGPAS

EERST GRATIS PROBEREN? START DE PROEFVERSIE

Schrikt het abonnement jou af, maar wil je wel graag ontdekken wat deze tool jou te bieden heeft? Probeer Moovly dan eerst gratis om te ondervinden of dit programma effectief iets voor jou is. Ben je na 7 dagen overtuigd? Check dan zeker de volgende reden.

GENIET VAN KORTING DANKZIJ SOMEFLEX

Dankzij Someflex profiteer je van een mooie korting op een abonnement op Moovly. Word lid van de grootste online leercommunity van Vlaanderen, Someflex, en krijg 10% korting op een Moovly-abonnement. Een niet te missen actie.

banner+someflex+squarespace+landingspagina+(34)

WIL JE MEER LEREN OVER ANDERE INTERESSANTE OPLEIDINGEN? DAT KAN JE LEREN IN ONZE ONLINE LEERCOMMUNITY OVER SOCIALE MEDIA.

Check hier onze agenda

Deel dit bericht op

Lees meer