3 manieren om 'Thank You' te zeggen op #InternationalThankYouDay

Eigenlijk verdient iedereen elke dag een bedankje of een schouderklopje, maar als er een dag is waarop je dat zeker moet doen, dan is het 11 januari: International Thank You Day. Vandaag krijg je de kans om je werknemers, collega’s en klanten te tonen hoe dankbaar je bent voor hen. In deze blogpost krijg je drie manieren om te tonen hoe hard je de mensen rondom je apprecieert via je sociale media kanalen. 

Zeg het met een kaartje

Niks is leuker dan een kaartje ontvangen waarin staat dat je geapprecieerd wordt voor alles dat je doet. Dat kan op papier, digitaal of zelfs allebei! Ontwerp een kaartje via Canva en laat ze drukken voor al je werknemers en schrijf er een korte, lieve boodschap in.  Datzelfde kaartje kan je nog eens op je sociale media plaatsen om je klanten en volgers te bedanken voor hun vertrouwen in jouw organisatie of bedrijf.

Niet veel tijd om zelf iets te ontwerpen? Wel, goed nieuws, want dat hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Canva heeft een heleboel templates staan die je binnen de vijf minuten een professioneel en leuk design doen ontwerpen. 

 

Canva

Een persoonlijke video

Een kaartje kan heel persoonlijk zijn, maar wat nog persoonlijker overkomt is een video waar je je collega’s en klanten persoonlijk aanspreekt. Zo’n filmpje hoeft ook helemaal niet lang te zijn. Een kort bedankje op Internationale Bedankingsdag kan al enorm veel betekenen. 

Niet helemaal zeker hoe je video’s moet opnemen en monteren voor je sociale media? Op ons leerplatform vind je een module over video voor sociale media

Daarnaast kan je via Instagram rechtstreeks in de app Reels opnemen. Wil je daar meer over bijleren? Je vindt er meer informatie over in deze module over Instagram Reel. 

Voorzie een cadeautje 

Je kan op kantoor of in de winkel een klein cadeautje voorzien voor je collega’s en klanten. Dat hoeft niet per se iets groots te zijn, want uiteindelijk is het het gebaar dat telt. Zo’n cadeautje kan variëren van een plantje tot zelfgemaakte koekjes die voor iedereen in de gemeenschappelijke ruimte staan. Wil je je klanten ook in de bloemetjes zetten? Verwelkom ze die dag met een lekkernij of geef ze een leuk aandenken om mee te nemen naar huis. 

Ook wij nemen deze dag even de tijd om al onze collega’s en leden bij Someflex te bedanken, want zonder jullie zouden we niet zijn wie we zijn. We kijken er al naar uit om te zien welke insteek jullie geven aan International Thank You Day!

Ontdek ons online leer-aanbod met de GRATIS DAGPAS

Deel dit bericht op

Lees meer