Sociale Media Update: AI als nieuwe norm en de groeiende aandacht voor privacy


 

OpenAI's lanceert GPT-4 Turbo en aanpasbare GPT's

De AI-wereld evolueert razendsnel en de recentste doorbraken van OpenAI illustreren dit treffend. GPT-4 Turbo tilt de mogelijkheden van ChatGPT naar een hoger niveau, met updates tot april 2023 en de vaardigheid om complexe PDF-documenten te ontrafelen. Daarnaast maken de aanpasbare GPT's het eenvoudiger voor ondernemers en organisaties om een AI-assistent te creëren die perfect aansluit bij hun specifieke behoeften.

Ontdek hier meer over deze AI-ontwikkelingen

Meta's AI-evolutie en de onzekere toekomst van adverteren

Meta, het moederbedrijf van Facebook en Instagram, staat voor een revolutionaire verandering.

De EU overweegt een verbod op gepersonaliseerde advertenties, en Meta reageert met een AI-gedreven tegenzet. Zeggen we vaarwel tegen de advertenties die we kennen en hallo tegen een nieuw tijdperk van abonnementen en AI-innovatie …

Is jouw strategie klaar voor deze verschuiving? Benieuwd naar meer? Ontdek het volledig verhaal hier.

Instagram zet in op creativiteit en betrokkenheid

Instagram blijft innoveren om gebruikers creatief en betrokken te houden. Van een nieuwe Notes-functie tot het creëren van je eigen AI-vriend en het toevoegen van songteksten aan Reels.

Ontdek samen met ons de recentste Instagram-updates. 

WhatsApp’s nieuwe kijk op privacy en interactie

WhatsApp blijft innoveren, en deze nieuwste updates geven je meer controle over jouw privacy en de manier waarop je communiceert. Binnenkort kies je zelf welke profielfoto zichtbaar is voor wie. En dat is nog maar het begin.
 
Polls in WhatsApp Kanalen? Jazeker, jouw klanten kunnen binnenkort stemmen en direct feedback geven. En met de nieuwe e-mailverificatie is je WhatsAppaccount strakker beveiligd dan ooit.
 
 

LinkedIn zet in op AI en transparantie

Op zoek naar talent of een nieuwe baan? Ben je Premium gebruiker dan krijg je toegang tot exclusieve AI-functies. En dat is nog niet alles. LinkedIn onthult voor het eerst het aantal actieve gebruikers per maand in de EU. 

Kortom, LinkedIn groeit niet alleen in aantal leden, maar ook in intelligentie en nut voor jouw professionele groei. Klaar om deze nieuwe mogelijkheden te ontdekken?

Ook Twitter zet in op interactie en AI met nieuwe functies

Twitter staat niet stil en dat is goed nieuws voor jou. Het platform test nieuwe functies die onze manier van communiceren kunnen transformeren. Wat dacht je van direct bellen via Twitter? Geen gedoe meer met verschillende apps, maar een vlotte babbel, direct en persoonlijk, met je netwerk. En over netwerken gesproken, Twitter introduceert Community Notes.

Maar er is meer. Elon Musk's Grok, een AI-chatbot, belooft een revolutie in klantenservice.

Wil je weten hoe deze features jouw interactie op Twitter kunnen versterken? Lees dan verder. 

YouTube innoveert met nieuwe AI-chatfunctie en slimme samenvattingen

Ben je vaak aanwezig op YouTube en hou je van de nieuwste technologische snufjes? Dan is er goed nieuws! YouTube test momenteel nieuwe AI-functies die jouw kijkervaring nog interactiever gaan maken.

Benieuwd? Ontdek hier meer over YouTube's AI-functies.

Deel dit bericht op

Lees meer