Sociale Media Update: Creatieve tools, AI-functies en privacy-verbetering


 

Google's nieuwste AI-Functies

Ben je er klaar voor om de digitale revolutie te omarmen met de nieuwste AI-updates van Google? Ontdek hoe jouw browser en inbox worden getransformeerd met op maat gemaakte AI-achtergronden, slimme schrijfassistenten en georganiseerde tabbladen. Bereid je voor op een productievere en creatievere werkdag.

Nieuwsgierig? Ontdek hier alle AI-updates. 

 

Meta zet stappen vooruit in privacy en creativiteit

Meta pakt uit met opwindende updates die een immense impact zullen hebben op de digitale wereld. Met de invoering van de Digital Markets Act krijg je als gebruiker meer controle over jouw gegevens, waardoor jouw privacy beter beschermd wordt. Bovendien heeft Meta een samenwerking aangekondigd met DoubleVerify om adverteerders meer zekerheid en merkveiligheid te bieden.

Maar dat is nog niet alles! Er zijn ook nieuwe tools geïntroduceerd in de Business Suite en Meta blijft zich volop richten op de ontwikkeling van AI en de Metaverse.

Wil je meer weten? Blijf dan zeker verder lezen.

 

Van een Instagram Stories update tot een groepschat in Notes

Ben jij er klaar voor om de nieuwste en meest spannende functies van Instagram te ontdekken? Deze week worden er updates uitgerold die jouw Instagram-ervaring nog leuker en veiliger zullen maken. Je kunt nu bijvoorbeeld je Stories pauzeren en stoppen, stickers maken van je favoriete Instagramposts en met behulp van 'Notes prompts' vragen stellen en meningen verzamelen van je vrienden.

Waar wacht je nog op? Lees hier het recentste nieuws over Instagram en laat je verrassen! 👈

 

WhatsApp’s nieuwste features voor privacy, gemak en interactie!

WhatsApp blijft continu innoveren op het gebied van app-ervaring, privacy en gebruiksgemak. Met de recentste update van WhatsApp Desktop worden onbekende bellers automatisch gedempt. Daarnaast introduceert WhatsApp de zalige functie 'People nearby', waarmee je moeiteloos en veilig bestanden kunt delen zonder gedoe. Bovendien kondigt WhatsApp vier nieuwe functies aan voor WhatsAppgroepen.

Ben je benieuwd naar deze nieuwe functies?

 

Van AI-innovaties tot 30 minuut durende TikTok-video’s

Laat je creativiteit de vrije loop en creëer je eigen unieke muziek met behulp van de baanbrekende 'AI Song' functie in de TikTok-app. TikTok blijft de grenzen van generatieve AI verkennen om je te helpen bij het ontdekken van verborgen pareltjes en opkomende trends.

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je binnenkort video's uploaden van maar liefst 30 minuten lang! Met nieuwe mogelijkheden voor tekstgrootte en advertentiestrategieën, blijft TikTok je uitdagen en verrassen om het maximale uit je content te halen.

Ben je klaar voor de allernieuwste TikTok-updates?

 

LinkedIn lanceert opnieuw extra tools voor werkzoekenden en bedrijven

LinkedIn heeft fantastisch nieuws! Met de gloednieuwe 'Job Collections' en de 'Job Preferences filter' wordt jouw zoektocht naar de perfecte job een spannend avontuur. En dat is nog niet alles, want voor premiumgebruikers zijn er geavanceerde zoekfilters en een AI-assistent beschikbaar om je nog beter te ondersteunen.

Natuurlijk denkt LinkedIn ook aan organisaties. Met de introductie van de gesponsorde post optie en tools zoals 'Predictive Audiences' en 'Audience Expansion' krijg je nu nog meer mogelijkheden om op te vallen en succesvol te zijn.

Of je nu op zoek bent naar je droomjob of als organisatie wenst op te vallen, LinkedIn biedt een breed scala aan tools en kansen om je doelen te bereiken.

 

X introduceert videobellen voor Android en passkeys voor iOS

Goed nieuws voor Androidgebruikers van X! Je kunt nu genieten van audiogesprekken en videobellen, net zoals iOS-gebruikers dat al konden. Maar dat is niet alles! Voor iOS-gebruikers in de VS introduceert X ook passkeys, een veilige inlogmethode die het inloggen eenvoudig maakt en extra bescherming biedt voor je gegevens.

Wil je het volledige verhaal ontdekken? Ontdek het recentste nieuws in onze Twitter-blog 🐦

 

Snapchat introduceert AI-Pets!

Snapchat+ verrast haar gebruikers met de introductie van AI-gestuurde Bitmoji huisdieren. Voeg je eigen gepersonaliseerde digitale huisdier toe aan je profiel en ga samen op avontuur in de virtuele wereld van de Snap Map.

Zijn deze Bitmoji's dé nieuwe trend waar iedereen over gaat praten?

Ontdek het zelf 👀

 

 

Deel dit bericht op

Lees meer