Sociale Media Update: De ChatGPT-app is nu beschikbaar in België!

Het is zover, de ChatGPT-app is nu beschikbaar in België!

Goed nieuws! Enkele dagen geleden keken we naarstig uit naar de officiële ChatGPT-app…‘BAM’ het is zover! ChatGPT is vanaf nu ook te vinden in onze App Store. 

Je kunt de app gratis downloaden. Bovendien synchroniseert de app al je gesprekken tussen de webversie en je iPhone. Ja, je hoort het goed, momenteel is de app alleen beschikbaar voor iPhone-gebruikers. Maar, Androidgebruikers, geen zorgen! Er wordt gewerkt aan een versie voor jullie.

Je ontdekt er alles over hier 👈

Twitter in Transformatie: Nieuwe functies en een potentiële metamorfose

De digitale wereld blijft evolueren en Twitter is geen uitzondering. Wist je dat Twitter zijn naam zou kunnen veranderen in 'X'?  Musk ziet 'X' als een platform dat veel meer kan bieden dan alleen social media en werkt aan een allesomvattende app die in-stream betalingen, videocontent, jobaanbiedingen en zelfs dating features omvat​.

Naast de mogelijke naamswijziging, introduceert Twitter ook nieuwe functies om nepnieuws en misleidende inhoud aan te pakken.

Benieuwd? Lees hier het Twitter nieuws

Hoe werkt het Instagram Algoritme?

Vraag jij je af hoe Instagram bepaalt wat je te zien krijgt? CEO Adam Mosseri tilt een tipje van de sluier op. We leggen het je even uit.

Instagram gebruikt niet één, maar meerdere slimme algoritmen om te bepalen welke content je te zien krijgt. Ze willen ervoor zorgen dat jouw feed écht bij je past en dat het je aandacht vasthoudt.

Lees verder en begrijp het algoritme van Instagram beter 🔍

WhatsApp lanceert 'Security Hub' voor verbeterde gebruikersbeveiliging

WhatsApp heeft zojuist iets geweldigs gelanceerd: de 'Security Hub'. Dit is een handige tool die ervoor zorgt dat jij veilig en beschermd blijft tijdens het chatten met je vrienden en familie.

Met de nieuwe Security Hub van WhatsApp kun je met een gerust hart chatten. Het geeft je meer controle en inzicht in je beveiligingsopties.

Wat kun je verwachten van de Security Hub?

Deel dit bericht op

Lees meer