Sociale Media Update: De toekomst van AI op Sociale Media

 

TikTok's 'Tako' en Snapchat's 'Dreams': de toekomst van AI op Sociale Media

TikTok en Snapchat maken hun apps nog leuker met AI-toepassingen. 
Zo test TikTok momenteel de chatbot 'Tako' uit. Een soort van gids-in-app tool. Ondertussen werkt Snapchat ‘My AI’ verder uit. Zo starten ze met een nieuw project ‘Dreams’. Door middel van selfies creëer je jouw ‘Dreams’. 

Lees hier meer over AI in de wereld van sociale media

Google en Meta gaan de strijd aan met ChatGPT

Spannend nieuws! Google en Meta, twee technologiegiganten, zijn volop bezig met het uitbreiden van hun AI-capaciteiten. Terwijl Meta het taalmodel MMS lanceert, voegt Google een extra feature toe aan AI-chatbot Bard. Voortaan kan Bard nu ook afbeeldingen toevoegen aan zijn antwoorden, waardoor je niet alleen tekst, maar ook visuele informatie krijgt.

Leer hier meer over het AI-nieuws 👀

ChatGPT op je smartphone?

Zet je schrap want ChatGPT gaat mobiel! Deze slimme AI-chatbot, die al je vragen beantwoordt en teksten schrijft, heeft nu een eigen app. Voorlopig is de app alleen voor iPhone-gebruikers in de VS beschikbaar, maar heel binnenkort komt het ook naar België en lanceert OpenAI een Androidversie.

Lees verder

WhatsApp rolt heel wat nieuwe updates uit

Wow, WhatsApp heeft heel wat leuke updates voor ons in petto! Een editfunctie om je berichten te bewerken, je gesprekken privé te houden en de chat te vergrendelen met een vingerafdruk, of je scherm delen via WhatsApp? 

Jawel, het kan allemaal. Houd dus je smartphone in de gaten en ontdek samen met ons de laatste WhatsApp nieuwtjes. 

Instagram daagt Twitter uit en nodigt externe tools uit om Stories in te plannen

Instagram gaat een drukke zomer tegemoet met twee spannende nieuwe ontwikkelingen.
Vooreerst komen ze op de proppen met een nieuwe app. Twee keer raden met wie Instagram de concurrentie aangaat? Twitter natuurlijk. Jawel, Meta ontwikkelt een app die zich voornamelijk richt op tekstupdates. 

Los daarvan is er ook een belangrijke update voor Instagram zelf. Bedrijven en influencers zullen binnenkort Instagram Stories kunnen inplannen via externe tools.

Benieuwd? Lees hier alles over de nieuwste Instagram-updates 👈🏾

We nemen afscheid van YouTube Stories

Vanaf 26 juni is het gedaan met het delen van je Stories op YouTube. Deze functie zal namelijk helemaal verdwijnen. Geen paniek, bestaande Stories blijven gelukkig nog een weekje zichtbaar.

Waarom deze verandering? Dat lees je hier 

Deel dit bericht op

Lees meer