Sociale Media Update: Een keurmerk voor influencers en de nieuwe app Meta AI

Nieuw keurmerk voor influencers: meer duidelijkheid en vertrouwen

Oké, dit nieuws wil je echt niet missen! Wist je dat grote merken zoals Coca-Cola, Unilever en Heineken voortaan een speciaal keurmerk van influencers eisen?

Kortom, dit nieuwe keurmerk zorgt ervoor dat influencermarketing meer transparantie, veiligheid en duidelijkheid biedt. En dat is precies wat de sector nodig heeft.

De nieuwe hype is praten, ontdek Airchat!

Heb je al gehoord van Airchat? Deze innovatieve app brengt een nieuwe dimensie naar de wereld van sociale media door de kracht van onze stem centraal te stellen. Het belooft een authentieke en persoonlijke manier van communiceren. Zal het de massa weten te overtuigen? Dat blijft nog even spannend, maar het heeft zeker het potentieel om een diepgaand en authentiek communicatieplatform te worden.

Het idee is simpel: waarom typen als je ook gewoon kunt praten?

Meta zet grote stappen richting A.I.

Wow 😯, heb je de nieuwste A.I. app van Meta al gezien? Het bedrijf is momenteel bezig met het uitbrengen van spannende updates die niet alleen de manier waarop we sociale media gebruiken zullen veranderen, maar ook nieuwe mogelijkheden voor interactie en contentcreatie zullen bieden.

Wat valt er deze week op? De introductie van Meta A.I., een AI-update voor de Ray-Ban Smart Glasses en Meta die aansluit bij het "Safety by Design" programma. Ontdek alle details op onze masterblog.

Van ouderlijk toezicht tot juridische uitdagingen voor Meta in de EU

We bouwen verder op het nieuws over Meta. Dit keer focussen we niet op AI, maar op nieuwe initiatieven en uitdagingen die van invloed zijn op ouders en gebruikers in de EU.

Zo heeft Meta onlangs de 'Screen Smart' serie gelanceerd voor advies over ouderlijk toezicht. En, staat ze ook voor juridische uitdagingen in Europa, met betrekking tot hun nieuwe advertentievrije abonnementsoptie. De details lees je hier. 

Instagram breidt abonnementsopties voor creators uit

Wil je geld verdienen met je Instagram-content? Dan is dit het perfecte moment om die droom werkelijkheid te maken. Instagram ondersteunt momenteel meer dan 2 miljoen creator-abonnementen, een fantastische kans voor iedereen met een passie voor contentcreatie en het genereren van een inkomen.

Om deze mijlpaal te vieren, lanceert Instagram nieuwe functies die creators helpen om hun publiek te bereiken en te laten groeien. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder 🤓

WhatsApp test ‘People Nearby’ op Android

Een tijdje terug gaven we al een hint dat WhatsApp mogelijk een eigen versie van 'Airdrop' zou uitbrengen. En nu is het zover: WhatsApp test op dit moment een nieuwe functie die het delen van bestanden met mensen in de buurt vergemakkelijkt, vergelijkbaar met Apple's AirDrop.

Deze innovatieve tool, genaamd 'People Nearby', belooft een simpele en veilige manier te bieden om bestanden uit te wisselen, helemaal zonder afhankelijkheid van internetverbindingen. Lees hier alle details.

Verdwijnt TikTok in de VS en wat betekent dat voor ons? 

In de Verenigde Staten is bijna iedereen druk bezig met TikTok op zijn smartphone. En het valt niet te ontkennen dat wij er ook ijverig op inzetten. Maar wist je dat er momenteel een heftig debat plaatsvindt over TikTok in de VS?

Recent heeft het Amerikaans Congres een wet aangenomen die TikTok kan verbieden, tenzij het moederbedrijf, ByteDance, zijn Amerikaanse activiteiten verkoopt.

Maar wat betekent dit nu precies voor ons?

Is TikTok Lite te verslavend?

De opkomst van TikTok Lite, de compacte versie van deze populaire app, verspreidt zich als een lopend vuurtje in landen als Frankrijk en Spanje. Echter heerst er een zekere bezorgdheid rondom deze app. De Europese Commissie heeft namelijk een onderzoek ingesteld naar 'verslavende eigenschappen' van TikTok Lite.

Ben jij een fervente TikTok Lite gebruiker? Dan is het van essentieel belang dat je op de hoogte bent van de mogelijke risico's. Ontdek hier meer. 

Versterk je zichtbaarheid met LinkedIn's nieuwe premium bedrijfspagina!

Ben jij constant op zoek naar nieuwe manieren om jouw organisatie op LinkedIn meer zichtbaarheid te geven? Dan hebben we goed nieuws voor jou! LinkedIn lanceert een gloednieuwe abonnementsoptie: Premium Bedrijfspagina's.

Een abonnement speciaal ontworpen om je organisatie of onderneming te ondersteunen met exclusieve functies die voorheen niet beschikbaar waren. Wil je leads genereren, je merk versterken of simpelweg je netwerk uitbreiden? Deze service biedt waardevolle tools om je doelen te bereiken.

Wat kun je verwachten van zo'n 'Premium Bedrijfspagina'? Dat ontdek je hier 👈

Deel dit bericht op

Lees meer