Sociale Media Update: LinkedIn doet studie rond AI en Instagram verwijdert Gidsen

 

 

LinkedIn's nieuwste AI-innovaties en advertentie-tools

Ontdek hoe LinkedIn's nieuwste updates je werk transformeren. Van AI-gestuurde digitale assistenten tot privacyvriendelijke advertentietools, er is voor ieder wat wils. 
En dit alles met een knipoog naar de zorgsector.

LinkedIn maakt het zoeken naar werk eenvoudiger dan ooit.

Lees hier hoe deze updates je kansen vergroten. 

Instagram verwijdert Gidsen en rolt downloaden van Reels voor iedereen uit

Wow, er zijn opnieuw enkele interessante wendingen op Instagram! Van het verdwijnen van 'Guides' tot de gloednieuwe manier om Reels te delen. Maar er is ook wel wat commotie rond Instagram’s gebruikersbescherming … 

Benieuwd? Blijf up-to-date over de laatste Instagram-functies en lees verder. 

Ontdek TikTok's laatste innovaties: van creatieve inspiratie tot krachtige advertenties

Van de inspirerende 'Creative Cards' tot de kracht van langere verticale video's, en de spannende mogelijkheden van augmented reality (AR) … Ontdek hoe TikTok’s nieuwste mogelijkheden jouw contentstrategie innoveren. 

En plus, lees hier waarom adverteren interessant kan zijn voor jouw merk. 
 

Gratis praten met ChatGPT en video’s analyseren met Google Bard

ChatGPT en Google Bard zetten grote stappen vooruit. Stel je voor: je zit thuis en voert een echt gesprek met ChatGPT en de bot antwoordt terug, helemaal gratis! Of heb je vragen over YouTube-video's? Google Bard staat nu klaar om je te helpen. 

Deze updates brengen de interactie met technologie naar een nieuw niveau. Benieuwd naar de details? Lees ons artikel en ontdek de spannende wereld van Artificiële Intelligentie. 

Ontdek de 'Ad Speedup' Extensie voor YouTube

YouTubers opgelet! Ben je een contentcreator, een organisatie, of een ondernemer die actief is op YouTube? Dan ken je vast het gedoe met lange advertenties die je kijkers kunnen afschrikken. Maar er is goed nieuws! Er is nu een slimme oplossing die het kijkplezier van jouw volgers vergroot zonder de noodzaak van een advertentieblocker. 

Maak kennis met de extensie 'Ad Speedup'. 

Elon onthult dat titels terugkeren en zet in op Grok en video-embed opties!

Elon draait de klok terug en onthult dat titels boven gedeelde links terugkeren. Maar er is meer, X wil meer inzetten op Grok, Twitter’s AI-chatbot. En bovendien introduceren ze een nieuwe video-embed optie. 

Interessant? Ontdek hier de nieuwste X-updates. 

 

Deel dit bericht op

Lees meer