MEER EN BETER INZETTEN OP SOCIALE MEDIA VOOR JOUW BEDRIJF

Wil je graag meer en beter inzetten op sociale media voor professioneel gebruik? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze online leercommunity Someflex helpt je op weg. Ons platform zit vol korte videolessen over sociale media die jouw kanalen naar een hoger niveau tillen. Stap per stap leer je hoe je een profiel aanmaakt, maar ook hoe je originele content creëert. Vol tips, tricks en inspiratie helpen we jou op weg om te scoren met sociale media voor jouw bedrijf of organisatie.

Facebook? LinkedIn? Instagram? WhatsApp voor zakelijk gebruik? Adverteren? Creatieve content maken met gratis apps? Infographics? Foto en video met smartphone? Stories? Content strategie? Online ambassadeurs? Nieuwste trends? Algoritmes? De nieuwe creator studio? Van de ene cursus meer gevorderd en van de andere meer basis? Alleen of met meerdere collega’s?

EEN VRAAG OVER SOCIALE MEDIA? WIJ ZIJN ER VOOR JOU!

Sociale media veranderen continu. Als je een opleiding volgt, is deze snel weer ‘achterhaald’. Ook je vragen in Google zijn vaak niet meer actueel. Met Someflex bieden we een oplossing aan de complexiteit van sociale media. Want niets is zo frustrerend als de juiste knoppen en tools niet vinden om je online doelen te bereiken.

Heb je een eerder technische vraag, of wil je meer weten over welk kanaal iets voor jou is of hoe jij het best je doelgroep kan bereiken? Bij ons kan je terecht voor elke vorm van hulp, inspiratie of strategie rond sociale media. Ons team van experten staat 24/7 klaar om jou te helpen.

SOCIALE MEDIA, VAN A TOT Z
Heb je nog nooit een Facebook-account gehad? Of ben je helemaal nieuw in de Instagram, Twitter, TikTok of LinkedIn wereld? No stress. In Someflex kan je starten vanaf nul met onze basis lessen. Zit je al wat verder in je sociale media marketing? Dan kan je altijd bij ons terecht voor de gevorderde lessen, rond advertenties bijvoorbeeld. Elke videoles duurt maximum 3 minuten. Zo kan je in een hele korte tijd, ontzettend veel bijleren. Elke les is opgenomen door een expert en wordt in het Nederlands gegeven. Toch nog vragen? Dan kan je altijd terecht in onze community of via een privéberichtje in de chat.

Lijkt het iets voor jou om permanent bij te blijven over sociale media?
Wil je altijd mee zijn, leren en je kanalen naar een hoger niveau tillen?
ONTDEK DAN ONS ONLINE LEERAANBOD IN SOMEFLEX EN TEST HET EENS GRATIS OF HET IETS VOOR JOU KAN ZIJN!
Ontdek ons online leer-aanbod met de GRATIS DAGPAS

ALTIJD UP-TO-DATE

Achter de schermen zijn wij continu bezig met het in de gaten houden van de nieuwste trends en actualiteit rond sociale media. Verandert er iets? Dan zijn wij zeker op de hoogte! Wekelijks inspireren we jou met een nieuwsbrief en laten we je weten welke nieuwe lessen er in Someflex zitten. Ook de bestaande cursussen worden continu geüpdatet.

NOOIT MEER GEBREK AAN INSPIRATIE

Heb je wel een Facebook- en Instagrampagina voor jouw bedrijf, winkel of organisatie, maar heb je geen idee wat je kan posten? Ook dat is verleden tijd. Wij geven jou bakken inspiratie, zodat je steeds weet wat te posten. In Someflex vind je een uitgebreide contentkalender. Deze kalender zit dagelijks gevuld met inspiratie, tips, feestdagen, inhakers, handige lessen en leuke voorbeelden. Vind je niet helemaal iets waar jij iets mee kan? Geen zorgen, we houden je ook helemaal up-to-date en geïnspireerd via onze #SomeSnacks. Een #SomeSnack is een dagelijks mailtje met één korte sociale media tip. Zo krijg je weer zin om aan de slag te gaan! Geen zin in een nog vollere mailbox? Dan kan je je elk moment uitschrijven!

WELKOM IN ONZE COMMUNITY

Someflex is niet zomaar een leerplatform, het is een echte leercommunity. Samen met honderden andere professionals leer je samen bij over sociale media. Zijn er vragen? Struggles? Twijfels? Dan kan iedereen terecht in de community, waar vragen openbaar gesteld kunnen worden. Zo weet je waar andere professionals mee bezig zijn en krijg je via anderen hun vragen ook nieuwe inzichten. Zelf een vraag? Dan kan je zowel op onze experten, als op de community rekenen voor een gepast antwoord!

Lijkt het iets voor jou om permanent bij te blijven over sociale media?
Wil je altijd mee zijn, leren en je kanalen naar een hoger niveau tillen?

Ontdek Someflex, de grootste online leercommunity over sociale media van Vlaanderen.
Geniet nu van een mooie BONUS dankzij de tijdelijke Back-To-School Actie.

INTERESSE IN ONZE EXPERTSESSIES?
Ontdek onze agenda

Deel dit bericht op

Lees meer