#SocialKotcast - Ontdek Titeca's innovatieve pad en hoe je inzet op Employer Branding

Ben je er klaar voor? Deze week nemen Siel en Michelle ons mee doorheen hun sociale mediastrategie. Voor een accountancy- en adviesbureau, valt Titeca op. Ze zijn vooruitstrevend en hebben geen angst om volop in te zetten op sociale media. Via kanalen zoals Facebook, Instagram, en LinkedIn laten ze ons zien hoe je een bedrijf écht persoonlijkheid geeft. Hun aanpak? Een warme, persoonlijke touch die niet alleen klanten aantrekt, maar ook uitblinkt in het werven van toptalent. 

Deze podcastaflevering zit vol met verhalen, uitdagingen, successen, en tips over hoe je Employer Branding kunt inzetten. Klaar voor een dosis inspiratie? Luister naar ons gesprek met Titeca en laat je meeslepen.

De sociale mediamix van Titeca

Met een slimme mix van Facebook, Instagram, en LinkedIn posten Siel en Michelle meer dan alleen cijfers en rapporten. Ze creëren een vibe die je uitnodigt om deel uit te maken van hun unieke, warme bedrijfscultuur.

Maar er is meer! Jawel, ze lieten hun ogen ook vallen op TikTok, 'the place to be' voor jongeren. Maar in plaats van zich halsoverkop in korte, trendy video's te storten, pakken ze het aan met een plan. Ja, je leest het goed. Ze willen eerst zeker weten dat hun aanwezigheid op TikTok echt de ziel van Titeca weerspiegelt. Slim, toch? Dankzij deze strategische aanpak bloeit er een actieve community rond Titeca op sociale media, waar collega's, klanten, en fans hun content gretig delen. Elk platform wordt zorgvuldig uitgekozen om niet alleen hun diensten te promoten, maar ook om ons te laten zien wat werken bij Titeca echt betekent.

Betrokkenheid van medewerkers en community opbouw

Siel en Michelle pakken het bij Titeca net even anders aan. Hun geheim? Zet die spotlight maar op het team! Elke collega kan een ster worden op het sociale mediapodium, waarbij hun dagelijkse activiteiten en successen het ware gezicht van Titeca tonen. Van de kleinste glimlach tot het grootste evenement, elke post draagt bij aan een hechte, bruisende online community. In de podcast vertellen ze hoe je met deze aanpak niet alleen de aandacht trekt van klanten, maar ook deuren opent voor nieuw talent. 

Benieuwd naar hoe ze dit aanpakken? Tune in en ontdek hoe Titeca's team samen aan hun toekomst bouwt, zowel online als daarbuiten.

Het slim inzetten van AI en de kracht van video

En jazeker ook Titeca staat niet stil in deze snel veranderende digitale wereld! Michelle en Siel delen in de podcast hoe ze AI-tools zoals ChatGPT slim gebruiken om hun copy te versterken. Maar, en dit is een grote maar, ze zorgen ervoor dat elke post doorspekt is met een unieke ‘touch’. Het is een mix van technologie en persoonlijkheid die hun content onweerstaanbaar maakt.

En dan is er nog videocontent. Daarmee hebben ze plannen en willen ze graag ‘out of the box’ denken! Van professionele shoots die de essentie van Titeca vangen tot spontane momentopnames die het dagelijks leven binnen het bedrijf tonen. Siel en Michelle benadrukken hoe video's op platforms zoals Instagram Reels en Facebook hun verhaal levendig en authentiek overbrengen, recht in de harten (en feeds) van zowel de huidige generatie als toekomstige toptalenten.

Benieuwd hoe ze dit balanceren en wat hun toekomstplannen zijn?

Enkele belangrijke momenten in de podcast:

[01:28] Titeca’s vooruitgang en het uitbreiden van hun diensten.
[03:16] Titeca’s focus op Facebook, Instagram, en LinkedIn.
[04:02] Overwegingen om TikTok te gebruiken? 
[05:15] Doel: het versterken van Employer Branding.
[07:19] Het belang van medewerkersbetrokkenheid. 
[09:27] De impact van sociale media op volgersaantallen en sollicitaties.
[11:09] Het behouden van een persoonlijke touch. 
[15:11] Focus op het maken van meer videocontent.
[18:24] Het gebruik van AI-tools.
[23:26] Employer Branding tips voor andere organisaties. Michelle en Siel schetsen een krachtig voorbeeld van hoe je als organisatie sociale media kunt inzetten om niet alleen je merk te versterken, maar ook een community op te bouwen. Door te investeren in de mensen achter het merk en door technologie slim in te zetten, kun je als organisatie een diepere connectie maken met je doelgroep. 

Zin in een dosis inspiratie? Of je nu luistert via Spotify of hier de podcast bekijkt, ontdek hoe Titeca met flair Employer Branding aanpakt. En wie weet, misschien krijg je briljante ideeën om jouw merk en community te versterken? Jouw reis naar een sterker merk met een hechte community start nu. Luister je mee? 

Deel dit bericht op

Lees meer