#SocialKotcast - Patricia zet met WeekendMode succesvol in op Facebook Livestreams

Heb je al gehoord van WeekendMode's succesverhaal op sociale media? In onze zesde #SocialKostcast aflevering krijg je een exclusieve kijk achter de schermen met Patricia van WeekendMode. Ze deelt enkele gouden tips over hoe je met sociale media je zaak onder de aandacht brengt. Dit wil je echt niet missen!

Facebook en Instagram: meer dan reclame

Stel je voor: je scrolt door Facebook of Instagram en ziet superleuke outfits voorbij komen, allemaal van WeekendMode. Dat is precies wat Patricia doet. Ze zet deze sociale media platformen in om shoppers te inspireren en nieuwsgierig te maken naar hun kledingswinkel. En het werkt! Mensen zien de posts en denken: "Daar moet ik heen!"

De kracht van Facebook Livestreams

Patricia heeft een supertip voor je: livestreams! Ja, echt waar. Door live te gaan op Facebook krijgt WeekendMode direct contact met klanten. Klanten reageren, stellen vragen en voelen zich betrokken. Het is net alsof je elke week om 19 u even binnen mag kijken naar de nieuwe collectie van WeekendMode.

Altijd blijven leren, altijd blijven groeien

De wereld van sociale media verandert razendsnel. Patricia vertelt hoe belangrijk het is om altijd bij te leren en je strategie aan te passen. Ze blijft op de hoogte van de nieuwste trends en weet precies hoe ze WeekendMode steeds fris en relevant houdt.

Waarom deze Podcast kijken?

Wel, waarom niet? Je krijgt niet alleen een kijkje in de keuken van WeekendMode's sociale mediastrategie, maar je leert ook hoe je dit zelf kunt toepassen. Of je nu net begint of al een tijdje bezig bent, er is altijd iets nieuws te ontdekken. En zeg nu zelf, wie wil er niet leren van toppers?

Dus, zet je schrap, klik op de link en duik in de wereld van Patricia en WeekendMode. En onthoud vooral: jij kunt dit ook!

Enkele belangrijke momenten in de podcast:

[01:15] Hoe kiest WeekendMode de juiste sociale mediakanalen?

[06:35] De slimme combo van webshop en sociale media – hoe doen ze dat?

[08:12] De magie van live-uitzendingen: direct contact met klanten

[13:41] Hoe blijft WeekendMode bij met alle veranderingen?

[17:21] AI gebruiken in je zaak? Patricia vertelt hoe.

[20:37] Handige tips die je direct kunt toepassenGa zeker eens kijken naar de Instagram en Facebook pagina's van WeekendMode. Ontdek hun livestreams en laat je inspireren.

 

Luister je liever?

No problemo, klik hier door naar Spotify. Veel luisterplezier 😉

Deel dit bericht op

Lees meer