Revolutionaire updates in ChatGPT: een Nieuwe Wereld voor Content Creators

Welkom bij een spannende nieuwe fase in de evolutie van AI! Sinds deze week heeft onze ChatGPT een enorme metamorfose ondergaan, met een frisse nieuwe look en tal van baanbrekende mogelijkheden.

De geboorte van GPT-4 Turbo

Het absolute hoogtepunt is GPT-4 Turbo. Deze krachtige nieuwe versie van ChatGPT kan moeiteloos de inhoud van een complete bibliotheek verwerken, wat ideaal is voor content creators die zich willen verdiepen in complexe onderwerpen. Wat nog indrukwekkender is, GPT-4 Turbo kan zelfs PDF-bestanden analyseren en is bijgewerkt met informatie tot april 2023, waardoor gebruikers toegang hebben tot de meest actuele kennis.

Maak je eigen AI-Assistent met aanpasbare GPT's

Nu is er ook de mogelijkheid om je eigen versie van ChatGPT te creëren, op maat gemaakt voor jouw specifieke behoeften. Dit opent een wereld van mogelijkheden voor Plus en Enterprise gebruikers.

Voor sociale media en contentcreatoers, denken we aan AI-assistenten die:

  • Automatisch interactieve content creëren voor sociale mediaposts.
  • Realtime reageren op vragen en opmerkingen van volgers.
  • De laatste trends in hashtags en onderwerpen identificeren.
  • Inzichten verschaffen in sociale media analytics voor slimmere contentstrategieën.
  • Up-to-date blijven met de nieuwste digitale marketingtrends.
  • Nieuwe ideeën genereren gebaseerd op community-interacties.

  • En nog veel meer! 

De kracht van integratie: Browse, DALL·E 3 en Analysis

browse

GPT-4 omarmt ook de integratie van Browse, waarmee Plus en Enterprise gebruikers rechtstreeks vanuit ChatGPT met Bing kunnen browsen. De integratie van DALL·E 3 betekent dat je nu verzoeken om afbeeldingen kunt maken. Deze nieuwe functies maken GPT-4 tot een veelzijdig platform waar je niet alleen kunt browsen en afbeeldingen kunt maken, maar ook je interacties kunt verrijken met geavanceerde stem- en beeldfunctionaliteiten.

Toegankelijkheid voor betalende gebruikers

Deze nieuwe functies zijn beschikbaar voor iedereen met een OpenAI API-account die toegang heeft tot GPT-4. Gebruikers met een gratis account hebben nog toegang tot eerdere versies van de modellen, maar voor de nieuwste functies is een upgrade vereist.

Doe mee met onze online expertsessie

We zijn ontzettend enthousiast over deze nieuwe mogelijkheden en gaan er de komende dagen volop mee experimenteren. Ben je ook benieuwd naar onze ervaringen? Schrijf je dan in voor onze online expertsessie aanstaande vrijdag. Meld je hier aan!

Sociale media ChatGPT banner-1

Blijf ook uitkijken naar onze nieuwe videolessen en SomeSnacks voor meer inzichten en tips. Nog geen lid van onze leercommunity en benieuwd of het iets voor jou kan zijn? Activeer onze gratis dagpas en kom eens 24u binnenkijken en bijleren!

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van ChatGPT's nieuwste updates en ontdek hoe deze jouw benadering van sociale media en contentcreatie kunnen transformeren!

Deel dit bericht op

Lees meer