Sociale Media Update: Adobe Firefly op je smartphone en Pinterest omarmt inclusiviteit

 

Pinterest omarmt inclusiviteit met vernieuwende lichaamstype filters

Het is je vast niet ontgaan dat de vraag naar diversiteit en inclusiviteit steeds luider klinkt. Net daarom heeft Pinterest besloten om met hun nieuwste update een stap voorwaarts te zetten. Door geavanceerde AI te gebruiken, analyseerde Pinterest meer dan 3,5 miljard afbeeldingen om kledingstukken te vinden die jouw lichaamstype flateren.

Welkom in de wereld van lichaamstype filters.

 

Je sociale media-updates direct in je Google Business profiel

Google heeft een fantastische update geïntroduceerd waardoor je bedrijfsprofiel op Google nog waardevoller wordt. Stel je voor, jouw recentste sociale media-updates, direct zichtbaar in jouw Google Business vermelding.

Ja, het is geen toekomstmuziek meer, het is werkelijkheid. Ontdek hier alle details.

 

Adobe Express brengt Firefly naar je smartphone

Adobe verovert de creatieve wereld door Adobe Express beschikbaar te maken voor smartphones. En dat is nog niet alles: Firefly, Adobe's geavanceerde AI-assistent, is geïntegreerd in de app.

Nieuwsgierig? Lees er hier alles over! 👀

 

Van slimme brillen tot verfijnde Meta advertenties

Van innovatieve Ray-Ban Stories als persoonlijke AI-begeleider, tot geavanceerde advertentiemogelijkheden voor groei: Meta blijft de grenzen verleggen op het gebied van technologie en sociale media.

Deze updates bieden nieuwe mogelijkheden voor gebruikers en adverteerders om te verbinden, te verkennen en te innoveren. Ontdek hier de nieuwste updates bij Meta. 👈

 

Ontdek een mix aan nieuwe features op Instagram en Threads

Heb je wel eens geprobeerd om snel een document te delen via Instagram DM's en gemerkt dat het niet lukte? Dat is nu verleden tijd. Threads introduceert twee langverwachte functies: het opslaan van concepten en het maken van foto's binnen de app.

Ontdek de nieuwste snufjes en een verrassing op Instagram. 😮

 

LinkedIn vernieuwt met 'Next Role Explorer', AI en nieuwe functie

LinkedIn blijft dé plek voor professionele groei en netwerken. Met de innovatieve 'Next Role Explorer' visualiseer je moeiteloos jouw volgende carrièrestap en maak je gebruik van LinkedIn's generatieve AI-technologie voor een rijkere ervaring.

Met een uitgebreid aanbod van 250 gratis AI-cursussen en een verbeterde profielweergave, blijft LinkedIn jouw ideale platform voor het versterken van jouw professionele pad.

 

TikTok experimenteert met foto’s en werkt aan verdienmodellen voor creators

Scrol je graag door een schat aan prachtige afbeeldingen? Ben je klaar om jezelf uit te dagen met langere, meeslepende videocontent? Of geniet je het meest van het spelen met AR-effecten? Op TikTok is er altijd iets nieuws te verkennen en te creëren.

Van het uitdagen van Instagram tot het belonen van langere videomateriaal. Ja hoor, TikTok blijft innoveren en verrassen.

 

X zet in op artikelen en streamen

Voor alle creatievelingen en contentcreators onder ons, brengen de nieuwste X-updates een wereld aan mogelijkheden met zich mee. Van het delen van diepgaande artikelen tot het tonen van jouw video's op grootse schermen - X maakt het allemaal mogelijk.

Heb je wel eens het gevoel gehad dat je beperkt werd door het aantal tekens in een tweet? X, voorheen bekend als Twitter, zegt nu "Maak je geen zorgen meer!" Met de recente updates kun je uitkijken naar het schrijven van langere artikelen en zelfs plannen maken voor jouw eigen streaming-app.

Denk groot, want X doet dat ook.

Deel dit bericht op

Lees meer