Sociale Media Update: Gratis verificatie komt naar LinkedIn

 

 

 

Gratis verificatie komt naar LinkedIn

LinkedIn, het professionele netwerkplatform, is bezig met het uitrollen van een gratis versie van verificatie die we kennen van Twitter en Instagram. Deze tool stelt jou als gebruiker in staat om te bewijzen wie je bent en waar je bent. Volgens de eerste feiten zal deze tool enkel beschikbaar worden gesteld bij Amerikaanse gebruikers. Wie is goedgekeurd door LinkedIn, krijgt een verificatievinkje naast zijn of haar naam op het LinkedIn-profiel. Wanneer deze mogelijkheid beschikbaar wordt gesteld, is nog niet bekend.

Ontdek al het LinkedIn-nieuws hier.

Facebook test AI-stories

Bij Meta werken ze dag in dag uit aan nieuwe manieren om de integratie van stories binnen Facebook & Instagram  uit te breiden. Zo denken ze aan manieren om AI-gestuurde stories te laten maken op basis van eerder gedeelde afbeeldingen. De Facebook Memories toonden eerder al aan dat content op basis van herinneringen voor veel betrokkenheid zorgt. Met AI-gestuurde stories willen ze dit nu verder testen. 

Hier lees je er meer over.

Reels inkomstenprogramma wordt uitgebreid

Het afgelopen jaar heeft Meta fors gewerkt aan de advertentiemogelijkheden bij de Facebook & Instagram Reels. Momenteel is het zo dat een select groepje de mogelijkheid heeft om effectief te adverteren binnen Reels. Maar dat willen ze bij Meta zowel op Facebook als Instagram uitbreiden. Dat doen ze om de duur van de gebruikers binnen de apps te verlengen.

Geslaagde testfase.

Tweets van 10.000 tekens beschikbaar voor Blue-abonnees

Goed nieuws voor alle Twitter-gebruikers met een abonnement op de Blue-formule van de app. Iedere gebruiker die betaalt voor Twitter, kan vanaf nu tweets van maximum 10.000 tekens opstellen en publiceren. Gedaan met de beperkte mogelijkheden voor de betalende Twitter-gebruikers. Eerder werd de maximumlengte van een tweet al verlengd tot 4.000 tekens voor Blue-gebruikers. Maar dat wordt nu nog verder uitgebreid. En dat is niet de enige extra optie die beschikbaar wordt gesteld voor Blue-abonnees.

Wat heeft Twitter Blue nog meer te bieden.

Shop en betaal binnenkort in WhatsApp

Ondernemingen kunnen dankzij de nieuwe update van WhatsApp binnenkort een extra tool aanbieden aan de klanten. Zo zullen jouw klanten rechtstreeks kunnen shoppen én betalen in de app.  Er wordt al langere tijd werk gemaakt van meer functies los van het sturen van berichten binnen WhatsApp. Binnenkort zullen gebruikers rechtstreeks in de app kunnen betalen en niet doorgestuurd worden naar een bank-app. 

Is deze functie al beschikbaar voor iedereen?

WhatsApp gebruiken op meerdere smartphones kan nu officieel

Het hing al langer in de lucht, bij Meta werken ze al een tijd aan, en binnenkort wordt het realiteit. WhatsApp maakt het voor alle gebruikers mogelijk om jouw WhatsApp-account te koppelen aan verschillende smartphones. Bij Meta noemen ze het de 'Companion Mode'. Momenteel wordt deze nog getest bij een aantal bètagebruikers. Later zal dit worden uitgebreid naar alle WhatsApp-gebruikers. Het is nog niet duidelijk wanneer dat exact zal gebeuren.

Lees meer nieuws over WhatsApp.

 

Deel dit bericht op

Lees meer