SOCIALE MEDIA UPDATE: INSTAGRAM TEST TIKTOK-FEED

LEES AL HET SOCIALE MEDIA NIEUWS HIER EERST

 • Instagram
   • Instagram test TikTok-Feed

 • WhatsApp
   • WhatsApp test grote emoji-update
 • TikTok
   • Verdien sneller geld op TikTok
   • TikTok test knop die 'Discover-functie' vervangt

 

INSTAGRAM TEST TIKTOK-FEED

Instagram werkt hard aan de eigen app. Dat is al weken duidelijk. Maar nu komt er wel een héél grote update aan. De app van moederbedrijf Mèta werkt namelijk aan een TikTok-feed. Dat wil zeggen: full screen content over de feed, zoals we dat kennen van TikTok en Reels. 

Check hier meer over de fullscreen feed.

WHATSAPP TEST GROTE EMOJI-UPDATE

De berichtendienst is bezig met de uitrol van emoji-reacties. Een belangrijke en te verwachten update. Het hing al een tijdje in de lucht. En nu is het eindelijk zover. Dit is dan ook een functionaliteit die de applicatie voor de gebruikers sterk zal kunnen veranderen. Dankzij deze update is het voor de gebruiker mogelijk om op een andere manier te reageren op berichten.
 
 

VERDIEN SNELLER GELD ALS CREATOR OP TIKTOK

TikTok heeft een nieuw programma 'TikTok Pulse' aangekondigd. Dat programma zal het voor adverteerders mogelijk maken om hun advertenties naast populaire content te plaatsen. En tegelijkertijd krijgen creators ook de mogelijkheid om een inkomstenaandeel te implementeren.

Lees er hier meer over.

TIKTOK TEST KNOP DIE 'DISCOVER-FUNCTIE' VERVANGT

TikTok is een functie aan het testen die de 'Discover-functie' op de app vervangt. Zo zou er een knop 'Vrienden' komen. Hier komt een verzameling van video's terecht van al jouw contacten. Dat in tegenstelling tot de video's van over de hele wereld die de Discover-functie wel bood. 

Check hier meer.

Deel dit bericht op

Lees meer