Sociale Media Update: Meta breidt Facebook Reels verder uit

 

 

Meta breidt Facebook Reels verder uit

Meta kondigt een groot aantal nieuwe features aan binnen de Facebook Reels. De TikTok-variant van Meta die na Instagram nu ook op volle toeren draait op Facebook. Concreet werkt Meta aan de volgende nieuwe tools: langere video's, integraties van herinneringen (Memories), en trending Reels-sjablonen. 

Waarom al deze updates?

Spraakberichten worden binnenkort uitgeschreven

Wil jij geen spraakberichten meer beluisteren? Communiceer dan vooral via WhatsApp. De berichtendienst gaat er binnenkort voor zorgen dat spraakmemo's volledig uitgeschreven kunnen worden. De tektstversie zou ook de mogelijkheid hebben waarbij er meerdere talen verwerkt worden door de transcriptie. Handig dus om de berichten van die ene vriend die altijd Engelse termen in zijn uitspraken gooit, toch uit te kunnen schrijven. 

Wanneer wordt de functie officieel aangekondigd?

Splitscreen komt naar tablets

De splitscreen-modus van WhatsApp is al bekend bij de web-gebruikers van de berichtendienst. Met die functie kan je in het linkerscherm de lijst aan gesprekken zien, terwijl je rechts een gesprek opent. Die combinatie wordt nu verder uitgebreid door Meta.

Wat betekent dit voor tablet-gebruikers?

Maak kennis met TikTok Sounds for Business

Wil jij muziek gebruiken onder jouw TikTok-video maar heb je geen inspiratie? TikTok gaat jou helpen. Met TikTok Sounds for Business hebben ze bij Bytedance een tool ontwikkeld die het mogelijk maakt om de juiste muziek onder jouw video te plaatsen. Zo wordt het makkelijker voor ondernemingen/steden & gemeenten/handelaars en zoveel meer om leuke video's te maken die een groot bereik opleveren.  Sounds for Business wordt binnenkort gelanceerd over de hele wereld. Wanneer dat gebeurt, lees je hier eerst.

Zin in meer TikTok-nieuws?

Deel dit bericht op

Lees meer