Sociale Media Update:  Meta verwijdert één van de shopping mogelijkheden

Meta verwijdert één van de shopping mogelijkheden

Bij Meta hebben ze het begrepen: shoppen in de app zelf, zonder een verwijzing naar externe websites, werkt. Daarom heeft de sociale mediagigant besloten de optie om te adverteren met een link naar een andere website te verwijderen. Het moederbedrijf van Facebook & Instagram werkt nu aan een reeks nieuwe functies waar advertenties geïntegreerd worden in een Advantage Portfolio. Hoe dat eruit zal zien, is nog onduidelijk.

Hoe concreet zijn de plannen?

CTA's voor premium members krijgen een update

LinkedIn werkt aan een update waarin het premium members wil belonen met een extra tool. Zo introduceren ze binnenkort CTA-buttons voor premium gebruikers. De Call To Action-knop zal toegevoegd kunnen worden aan je Premium LinkedIn-profiel. Met die button kan je bezoekers van jouw account naar een externe website leiden. LinkedIn geeft jou verschillende opties.

Ontdek ze hier.

BeReal breidt de mogelijkheden verder uit

Grote veranderingen bij BeReal! De app -waarin je een melding krijgt om een foto te maken met je voor-en achtercamera op een willekeurig moment- heeft 2 gigantische aanpassingen aangekondigd. Een update waarmee het hele doel van de app verandert. Zo kan je vanaf nu meerdere BeReals per keer maken. En er komt ook een nieuwe feed aan waar je BeReal's van (semi-) bekende figuren zal kunnen bekijken. Eerder kondigde de app ook al de mogelijkheid om muziek toe te voegen aan jouw BeReal.

Lees er hier alles over.

Tijd voor een Clubhouse Reboot

Clubhouse werkt aan grootschalige updates binnen de app. Zo worden meer dan de helft van de banen geschrapt. Het bedrijf wil namelijk sneller wijzigingen doorvoeren. Met het grote aantal werknemers bleek dat moeilijk te zijn. Sinds we de coronapandemie achter ons hebben gelaten, is het gebruik van de app zichtbaar verminderd. Clubhouse wil het aantal luisteraars en sprekers opnieuw fel verhogen en heeft daarvoor grote plannen. Die wil het echter nog niet publiekelijk delen. Wij houden het voor jou verder op de hoogte.

Ontdek hier al het nieuws.

Deel dit bericht op

Lees meer