Sociale Media Update: Reels & Stories krijgen een update

 

Reels & Stories worden anders geïntegreerd

Bij Meta werken ze aan een manier om Reels & Stories anders te gaan integreren binnen de eigen Instagram App. Zo denken ze eraan om Reels volledig af te spelen in de Stories. Momenteel is het zo dat ze slechts een deel van een Reel in de Instagram Stories wordt getoond. Wil je nu meer zien, dan moet je doorklikken naar de volledige video. Met deze update wil Meta verder inspelen op de populariteit van Reels.

Waarom doen ze dat?

Binnenkort kan je berichten krijgen van WhatsApp

WhatsApp gaat gebruikers binnenkort zelf berichten sturen. Huh? Dat klinkt misschien een beetje gek. En toch is het echt zo. De berichtendienst is bezig met het uitrollen van een functie om vanuit het eigen WhatsApp-account berichten te versturen naar de gebruiker. Vorige week werd er voor het eerst een bericht gestuurd.

Wat zullen die berichten zijn?

WhatsApp breidt calls uit naar 32 deelnemers

Meta wil van WhatsApp nog altijd een grotere speler binnen de huidige sociale mediawereld maken. Zo zijn ze lustig bezig met het afwerken van volgende tool. Binnenkort kan je als gebruiker namelijk calls inlassen met maximum 32 deelnemers. Zowel video-als spraakgesprekken. Daarnaast zullen deze gesprekken ook meteen beter versleuteld worden. WhatsApp belooft zelfs dat het die aantallen in de toekomst nog verder wil verhogen.

Lees hier meer WhatsApp-nieuws.

Nieuwe carrousels op LinkedIn

We kijken er met z'n allen naar uit. Een nieuwe manier om carrousels te maken op LinkedIn. Nu is het zo dat je carrousels enkel kan toevoegen aan je LinkedIn-bericht als je er een PDF-bestand van maakt. Dat wil LinkedIn nu zelf aanpakken door een aparte carrousel-knop te voorzien in de interface van de tool. En er zou zelfs nog een update aan gekoppeld worden...

Welke extra update?

Deel dit bericht op

Lees meer