SOCIALE MEDIA UPDATE: SNAPCHAT

LEES AL HET NIEUWS OVER CLUBHOUSE HIER

Sociale media veranderen continu. Volg hier de laatste updates. Hier lees je elke nieuwe functie die Snapchat aankondigt.

8 MAART

DEEL YOUTUBE-MUSIC NUMMERS OP SNAPCHAT

Het gerucht leeft al sinds november 2020, maar nu is het eindelijk zover. Vanaf nu kan je nummers vanop YouTube Music delen via Snapchat. Dat kon al sinds 2021 op IPhone, maar nu kan dat ook voor Android-gebruikers.

Een nadeel is dat je geen videoclips kan delen, enkel het artwork: de naam, de artiest en het logo van de app. Het is dus nog niet de meest geschikte manier om muziek te delen met jouw vrienden. Maar deze toevoeging is vooral opmerkelijk omdat de samenwerking tussen YouTube en Snapchat zo weer wat vergroot. En wat wil dat dan weer exact zeggen? Komt er nog? Vanaf dat het geval is, lees je het hier eerst.

28 FEBRUARI

PAS NU JE GEBRUIKERSNAAM AAN BINNEN SNAPCHAT

Een belangrijke update binnen Snapchat. De app die vooral nog populariteit kent binnen de jeugd. Want daar kan je vanaf nu je gebruikersnaam aanpassen. Iedereen met de nickname: ‘Superman98’, ‘PrinsesjeX3’ of ‘KoningFlip’ is weer vrij om een andere naam te kiezen.

Deze update is vanaf nu beschikbaar voor iedereen. Veel plezier ermee!

LEER 1 dag GRATIS over sociale media in SOMEFLEX

Deel dit bericht op

Lees meer