Sociale Media Update: Zelfs Twitter gaat TikTok achterna

 

Zelfs Twitter gaat TikTok achterna

Twitter heeft aangekondigd dat het video's op de mobiele app vanaf nu in een volledig scherm gaat tonen. Daardoor zullen de gebruikers net als bij TikTok binnenkort verticaal door video's kunnen scrollen. Een nieuw sociale media kanaal dat zijn pijlen gaat richten op TikTok. De videofunctie zou de komende dagen al toegevoegd kunnen worden aan de IOS-app. 

Wanneer komt het naar Android?

Call Links komen naar WhatsApp

Videobellen wordt binnenkort nog makkelijker op WhatsApp. Niet alleen breiden ze het aantal deelnemers van 8 naar 32 uit.   Niet alleen kan je de WhatsApp-link versturen via de berichtendienst zelf, maar ook op andere manieren. 

Hoe snel mogen we dat verwachten?

Winkelen we binnenkort live op TikTok?

Bij TikTok zijn ze volop op zoek naar partners om live winkelen binnenkort mogelijk te maken. Vooralsnog zou dat enkel in de VS getest worden. Met de technologie die ze ondertussen al uitgedacht hebben, moet het voor de gebruiker mogelijk worden via het kanaal te shoppen bij het bekijken van (korte) video's. 

TikTok start terwijl Meta ermee stopt?

Lange stories worden niet meer opgesplitst

Instagram heeft een simpele maar fijne update gelanceerd. Zo worden video's die je als gebruiker op je story plaatst en langer dan 60 seconden zijn niet meer opgesplitst in verschillende segmenten. Een kleine update, maar wel één die het aangenamer maakt wat betreft de gebruiksvriendelijkheid van de app.

Meer nieuws over Instagram lees je hier.

Ontdek ons online leer-aanbod met de GRATIS DAGPAS

Deel dit bericht op

Lees meer