SOMEFLEX: de app, een frisse lay-out en nieuwe functionaliteiten.

SOMEFLEX IN HET NIEUW! DÉ APP, EEN FRISSE LAY-OUT EN NIEUWE FUNCTIONALITEITEN

De voorbije 3 jaar bouwden we aan een mooi aanbod dat meteen voor je klaar staat als je start. Het leerplatform is ook een echte community geworden met aandacht voor ervaringsuitwisseling met elkaar.

WE BLIJVEN NATUURLIJK OOK INVESTEREN 

1. NIEUWE CONTENT: VIDEOLESSEN, UPDATES, SOMESNACKS, DE CONTENTKALENDER, NIEUWE EXPERTSESSIES

Natuurlijk, want sociale media veranderen continu. Ook in 2022 hebben we weer heel wat voor jou in petto!

2. HET PLATFORM ZELF: NIEUWE LAY-OUT EN NIEUWE FUNCTIONALITEITEN VOOR EEN NOG BETERE LEERERVARING

Een nieuwe frisse lay-out, een betere zoekfunctie, een nieuwe knop om snel terug verder te leren waar je gebleven was. En een prachtige nieuwe evenement-kalender zodat je ten allen tijde in een makkelijk overzicht kunt zien wat er binnen Someflex op het programma staat en ook van daaruit makkelijk gratis kunt registreren voor de expertsessies als Someflexer.Ontdek onze agenda

EN… ER IS NU OOK EEN SOMEFLEX APP!

Someflex altijd op zak voor korte leer-momenten tussendoor, waar en wanneer jij wilt! Snel en laagdrempelig, met onze app heb je echt altijd en overal toegang tot de lessen, de opnames en kan je heel eenvoudig de community raadplegen. Met een rustig, modern design kom je graag dagelijks terug naar Someflex. De slimme notificaties houden je op de hoogte van jouw laatste activiteiten en de nieuwste updates. Het gebruik van deze app is inbegrepen voor alle Someflexers! Downloaden kan hier voor Apple & hier voor Play Store.

SOMEFLEX - SOCIALE MEDIA


INTERESSE? START NU!

Benieuwd of het iets voor jou kan zijn? Dat kan gratis! Test het nu!

 

Ontdek ons online leer-aanbod met de GRATIS DAGPAS

Deel dit bericht op

Lees meer