menu
close_24px

Terwijl Google lijm op je pizza smeert, blaast Apple AI je omver.

 

Apple Intelligence - De toekomst van AI en Apple

Daar is het dan, Apple Intelligence! Als liefhebber van MacBooks, iPhones en andere Apple apparaten zal jouw ervaring met deze devices compleet transformeren. Nieuwsgierig naar wat de toekomst in petto heeft?

We zetten het graag voor je op een rijtje.

Google schroeft AI-samenvattingen terug en lanceert Gemini-app in België

Google heeft besloten om het gebruik van AI-samenvattingen in zoekresultaten aanzienlijk te verminderen. Waarom? Voornamelijk omdat deze vaak onbetrouwbare antwoorden gaven op vragen, zoals het smeren van lijm op je pizza.

Gelukkig is er ook positief nieuws. Binnenkort wordt de 'Gemini' app gelanceerd in België.

De belangrijkste functies lees je hier. 👈

Alleen in de EU krijg je een opt-out. Meta's Nieuwe "Communities" functie op Messenger

Wist je dat jij je alleen in de EU kunt afmelden voor Meta's AI-datatraining? Ja, echt waar. Anderen hebben helaas minder geluk. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Meta stiekem een nieuwe functie gelanceerd op Messenger: Communities. Het klinkt misschien bekend, maar er is zeker een uniek tintje aan toegevoegd.

Benieuwd? Ontdek er hier alles over.

Van nieuwe Broadcast Channel functies tot een virtueel huisdier in je Instagram Stories

Instagram breidt de functies van de Broadcast Channels uit. Binnenkort kun je tekst toevoegen aan individuele afbeeldingen in een carrousel en het formaat van je afbeeldingen aanpassen. Daarnaast is Instagram aan het experimenteren met virtuele huisdieren voor Stories.

Ontdek hier hoe alles precies werkt.

Een AI-upgrade voor WhatsApp Business

Wat heeft WhatsApp in petto? Meta brengt verschillende AI-tools voor WhatsApp Business op de markt om jouw klantenservice en marketing te optimaliseren.

Bovendien bieden ze nu de mogelijkheid om via WhatsApp Business te bellen met grote organisaties. En niet te vergeten, Meta Verified wordt nu ook gelanceerd voor WhatsApp Business.

Hier zijn enkele cruciale details die je zeker wil lezen. 

Premium Video-Ad-Placement en meer AI-Ad tools op LinkedIn

Adverteer je op LinkedIn? Dan hebben we goed nieuws voor je. Dit sociale mediaplatform introduceert nieuwe functies die je helpen om je doelgroep beter te bereiken en je advertenties te optimaliseren. Zo lanceert LinkedIn bijvoorbeeld een nieuw video sponsorprogramma genaamd "The Wire" en voegt het meer AI-mogelijkheden toe aan zijn advertentietools.

Ontdek snel alle mogelijkheden. 💨

Een nieuwe zoekfunctie in de TikTok Shop

Je ziet een tof product en je wil er meer over weten of iets soortgelijks kopen? TikTok maakt het nu mogelijk met een nieuwe functie. En ja, het daagt Google regelrecht uit. Want deze week heeft TikTok stilletjes de mogelijkheid uitgerold om met behulp van foto's naar producten te zoeken in de TikTok Shop.

Lees hier hoe deze feature werkt. 🛍️

Thumbnail A/B testing, QR-codes en UGC YouTube Short effecten

Na een jaar van ontwikkelen en testen is het moment eindelijk daar: YouTube kondigt het roll-outplan aan voor hun thumbnail A/B-testing.

Binnenkort zul je jouw eigen unieke QR-code kunnen vinden in de "You" tab van de app. Daarnaast is YouTube aan het experimenteren met nieuwe effecten voor Shorts.

Lees hier alles over de details en mogelijkheden.

Share this article on