Sociale Media Update: TikTok en Disney bundelen krachten en WhatsApp groeit


 

TikTok gaat helemaal los met nieuwe functies en partnerships

TikTok gaat helemaal los met nieuwe functies en partnerships die je niet wilt missen! Van griezelige Halloween AR-effecten tot een magische samenwerking met Disney en baanbrekende advertentiemogelijkheden. Plus, automatische ondertitels worden de nieuwe norm. 

Klinkt interessant? Klik door om alles te ontdekken over deze updates. 

Meta’s Account Center updates

Je kent vast wel Meta's Accounts Center? Nee? Dan is dit hét moment om op te letten. Meta heeft namelijk een paar interessante updates doorgevoerd die het beheren van je persoonlijke data op Facebook, Instagram en Messenger een fluitje van een cent maken. 

Klaar voor de details? Lees dan verder!

Threads krijgt DM-functie en de mogelijkheid om Insta-gebruikers te taggen

Meta is volop in de weer met Threads. Ze geloven rotsvast in het platform en lanceren enkele interessante updates. Van een gloednieuwe DM-functie tot het taggen van Instagram-gebruikers, Threads is duidelijk meer dan gewoon een app. 

Nieuwsgierig geworden? Ontdek hier alles wat je moet weten. 👈

WhatsApp introduceert een nieuwe zoekfunctie en het inplannen van evenementen

WhatsApp blijft werken aan het platform en deze recente updates zijn daar het bewijs van. Van ‘Passkeys’ die nu voor iedereen beschikbaar zijn tot handige zoek- en planningsfuncties, er valt heel wat te vertellen.

Benieuwd hoe je voortaan als een pro kunt plannen of die ene belangrijke boodschap in no-time terugvindt? Lees dan zeker verder. 
 

X kiest voor uitgebreide bio's en betalende accounts

Van uitgebreide bio's die je verhaal vertellen tot een jaarlijkse vergoeding voor nieuwe gebruikers … Twee keer raden welk sociale mediakanaal winst wil maken tegen 2024? 

Jawel, X, het voormalige Twitter, heeft opnieuw een reeks updates en experimenten uitgerold. Blijf op de hoogte over de nieuwste veranderingen.

YouTube zet in op sneller doorspoelen, stabiel volume en meer!

‘YouTube goes next level’ met gloednieuwe functies die onze kijkervaring én contentcreatie een flinke boost gaan geven. Van sneller spoelen tot stabiel volume en zelfs een unieke manier om liedjes te zoeken. 

Nieuwsgierig? Ontdek alles in deze update 🤓

Deel dit bericht op

Lees meer