Sociale Media Update: Van Copilot Pro tot Meta's advertentiemaatregelen


 

De digitale wereld nog groter, sneller en persoonlijker dan ooit!

Het nieuwe jaar brengt altijd nieuwe ontdekkingen met zich mee. En dit jaar is daar geen uitzondering op. Deze week duiken we dieper in het rapport "State of Mobile 2024" van Data.ai.

Heb je je ooit afgevraagd of jouw smartphone meer is dan alleen een gadget? Ontdek hoe TikTok nieuwe financiële hoogten bereikt en hoe X (voorheen Twitter) op zoek is naar digitale balans.

Benieuwd naar enkele digitale trends die de wereld gaan vormen? 🤳 We duiken in het rapport en vatten enkele interessante inzichten voor je samen.

Van Copilot Pro tot plagiaat in de GPT-Store

Deze week gaan we verder met het laatste nieuws over Microsoft's Copilot en OpenAI's GPT-Store. Ontdek de nieuwste doorbraak van Microsoft, Copilot Pro, die jouw digitale assistent transformeert tot een persoonlijk genie voor slechts $20 per maand.

Maar dat is nog niet alles! We duiken dieper in de wereld van aanpasbare GPT's en verkennen hoe innovatie soms gepaard gaat met uitdagingen, zoals plagiaat in de GPT-Store.

Lees hier alle updates over AI.

Meta’s nieuwste advertentie-updates en een samenwerking met Mastodon

Meta brengt een schok teweeg in de wereld van sociale media met opmerkelijke advertentie-updates en een baanbrekende samenwerking! Ben je klaar om te ontdekken hoe ze adverteren veiliger en eerlijker maken? Ben je benieuwd naar de vervaging van de grenzen tussen sociale netwerken?

Deze week onthullen we de nieuwste veranderingen binnen Meta. Van strengere advertentieregels tot het doorbreken van de barrières van sociale media met Mastodon, wij brengen je op de hoogte.

Maak je eigen stickers met WhatsApp!

Ben jij er klaar voor om je WhatsApp-gesprekken naar een geheel nieuw niveau te tillen? Goed nieuws! WhatsApp heeft eindelijk de langverwachte functie geïntroduceerd waarmee je je eigen stickers kunt maken en bewerken. Het is tijd om afscheid te nemen van de standaard stickers en je eigen unieke stijl te verwelkomen!

Of je nu grappige stickers wilt maken met foto's van je vrienden, schattige stickers van je huisdier of zelfs artistieke stickers van je eigen ontwerp, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Dus waar wacht je nog op? 

Snapchat versterkt connecties en vereenvoudigt ouderlijk toezicht

Nieuwsgierig naar de recentste updates van Snapchat? Dit is absoluut iets wat je niet wil missen! Een recent onderzoek onthult namelijk dat Snapchat, volgens de jongere generatie, hét platform is om echte connecties te maken en gelukkigere relaties op te bouwen.

Maar dat is nog niet alles! Snapchat maakt het ouders nu gemakkelijk om toezicht te houden, zodat ze de privacy van hun tieners kunnen waarborgen.

Ben je benieuwd naar alle details? Blijf dan zeker verder lezen 👀

Zijn LinkedIn hashtags nog nuttig? 

Vraag jij je ook af of hashtags nog steeds effectief zijn op LinkedIn? Je bent niet de enige. De afgelopen jaren heeft LinkedIn flink geëxperimenteerd met zijn algoritmes en de functionaliteit van hashtags. In dit artikel onthullen we de waarheid achter het gebruik van hashtags op dit zakelijke platform en delen we inzichten van experts.

Misschien is het tijd om je hashtag strategie aan te passen?

X dumpt NFT Profielfoto's en zet in op exclusieve videocontent

X zegt 'doei' tegen NFT-profielfoto's en 'hallo' tegen exclusieve video's! 🎥 Ben jij klaar om deel uit te maken van de X Premium-club? 

Ontdek wat X allemaal in petto heeft en blijf voorop lopen in de digitale wereld! Lees alle details hier 👈

 

Deel dit bericht op

Lees meer