Sociale Media Update: Van Instagram Stickers tot Meta's AI-functies en meer


 

Interactieve Instagram-stickers, geavanceerde Stories en nieuwe Threads features

Sta je te popelen voor een dosis Instagram nieuws? Wel, dit sociale mediaplatform rolt nieuwe stickers uit, komt met exclusieve Story-opties en heeft nog enkele updates in petto om je feestdagen een extra boost te geven. 

Of je nu een contentcreator of een enthousiaste gebruiker bent, deze updates wil je niet missen. Benieuwd naar alle details? 

Ontdek hier de nieuwste Insta-features!

Meta's nieuwe focus: Geverifieerde reacties en AI-gedreven advertenties

Ben je klaar voor een frisse wind in je Meta-ervaring? Van het filteren van geverifieerde reacties tot het optimaliseren van je advertenties met AI, Meta is volop aan het innoveren. 

Stel je voor dat je een VIP-club hebt binnen je reacties, waar alleen de echte, waardevolle interacties doorkomen. Of, een persoonlijke coach die je helpt om je advertenties naar een hoger niveau te tillen. 

Klinkt dat als muziek in de oren? Dan hebben we goed nieuws voor je! Meta is namelijk bezig met het uitrollen van een reeks nieuwe functies die jij niet wilt missen. En het beste deel? Je kunt een halve werkdag per week besparen!

Nieuwsgierig? Mis niets en ontdek alle details hier!

WhatsApp's nieuwe functies: Berichten pinnen en zoekfunctie voor Kanalen

Ook WhatsApp heeft twee gloednieuwe functies klaarliggen! Kun je belangrijke berichten nooit terugvinden? Binnenkort kun je ze gewoon vastpinnen! En als je door je kanalen bladert als een kip zonder kop, komt de nieuwe zoekfunctie als geroepen. 

Benieuwd naar deze features? Klik dan snel door!

Interactiecijfers op Twitter verdwijnen, ‘Premium Reacties’ en nieuwe X premium abonnementen

Heb je het gevoel dat er iets anders is aan je Twitterfeed? Klopt helemaal! Twitter, of eerder, X, heeft enkele interessante en controversiële updates uitgerold. Van het verwijderen van interactiecijfers en knoppen tot het introduceren van ‘Premium Reacties’. 

We nemen deze verschuivingen onder de loep. Ontdek hier wat ze voor jou betekenen.

TikTok's Halloween AR-effecten en ‘Direct Post’ voor contentcreators

TikTok wil meer dan alleen een platform voor korte video's zijn. Het is een dynamische community die constant evolueert. 

Ben je klaar voor een herfst vol TikTok-innovatie? Het platform heeft net twee leuke updates uitgerold die je niet wilt missen. Of je nu in de Halloweensfeer wilt komen of je contentcreatie wilt stroomlijnen, … 

Ontdek hier de mogelijkheden die TikTok aanbiedt.

Dalend verwijzingsverkeer op Facebook en X

Is je websiteverkeer via Facebook en X gekelderd? Je bent niet de enige! Nieuwe data laten een schokkende daling zien in het verwijzingsverkeer van deze sociale mediakanalen. 

Ontdek hier waarom. 

‘Google Mijn Bedrijf’ sociale medialinks

‘Google Mijn Bedrijf’ heeft een spannende nieuwe functie toegevoegd: voeg eenvoudig je sociale media links toe aan je profiel. Voorheen was deze functie alleen beschikbaar voor een select aantal gebruikers, maar nu kan bijna iedereen ervan profiteren.

Ontdek hoe je deze nieuwe mogelijkheid kunt benutten!

Deel dit bericht op

Lees meer