menu
close_24px

Verliest ChatGPT zijn troon? Livestream en crossposten nemen toe

 

Uitgestelde releases en nieuwe ChatGPT NL-concurrent

Van vertraging tot concurrentie, hier zijn de recentste updates omtrent ChatGPT.

OpenAI heeft de lancering van de Voice Mode voor ChatGPT uitgesteld tot het najaar. En een Belgisch AI-bedrijf 'ReBatch' heeft een Nederlandstalige variant van ChatGPT gelanceerd. Heb je een Mac? Wel, dan is er ook goed nieuws. Want ChatGPT is nu beschikbaar voor iedereen met een macOS. 

Ontdek hoe deze updates je AI-gebruik kunnen verbeteren.

Is Claude 3.5 sneller en slimmer? En wat is er aan de hand met AI en muziek?

En als we het toch hebben over concurrentie ... Wist je dat Claude 3.5 ChatGPT stevig uitdaagt? Dit nieuwe AI-model van Anthropic is sneller en slimmer dan ooit tevoren.

Maar dat is nog niet alles. Er zijn ook enkele klachten op het gebied van muziek, AI en platenlabels. Benieuwd naar alle details?

Blijf dan zeker verder lezen 🤓

Nieuwe Pinterest features voor Board Sharing

Ben je into mode, een foodie of DIY'er? Dan gaat deze update het crossposten en delen van je content een stuk eenvoudiger maken. Want binnenkort kun jij je Pin boards nog makkelijker delen op andere sociale media.

Hoe dan? Lees snel verder om te ontdekken wat de nieuwe Pinterest update inhoudt.
 

Snapchat lanceert nieuwe beveiligingsfuncties

Snapchat introduceert nieuwe functies voor onze veiligheid en die van jongeren. 

Als reactie op herhaalde contactpogingen van geblokkeerde of gerapporteerde gebruikers waarschuwt de app nu direct. En ze blokkeren ook automatisch vriendschapsverzoeken van onbekenden.

Meer details? Ontdek ze hier 👈

Meta test geautomatiseerde variaties voor Reels

Wil jij de prestaties van je Reels optimaliseren? Meta helpt je daarbij.

Momenteel testen ze een "Auto A/B" functie voor Reels op Facebook. Deze tool maakt automatisch verschillende versies van je video, zonder dat jij iets hoeft te doen. Hoewel deze feature nog niet voor iedereen beschikbaar is, kun je het binnenkort zelf uitproberen.

Hier lees je alvast hoe het werkt.

Meer livestreams, meer muziek en nieuwe chat widgets

Of je nu je avonturen wilt delen met vrienden via een live video. Je favoriete muziek wilt toevoegen aan je carrousel videoposts. Of, je chats wat meer pit wilt geven met een nieuwe widget ...

Instagram heeft deze week opnieuw enkele interessante updates voor jou in petto. Lees er hier alles over.

Je Thread-posts verschijnen op de fediverse

Gebruik jij al Threads? Dan kun je vanaf nu je berichten delen op de fediverse, een open sociaal netwerk. Hierdoor worden jouw Thread-posts beschikbaar op platformen zoals Mastodon, waar je likes en reacties kunt ontvangen van een breder publiek binnen de fediverse.

Wil je het fijne ervan weten? Blijf dan zeker verder lezen.

Een Taylor Swift in-app ervaring en ‘Out of Phone’ campagnes met UGC

Van UGC-content op billboards tot een exclusieve in-app ervaring met Taylor Swift. Met de "Out of Phone - Branded Mission" kun je als merk content van creators gebruiken op billboards, in winkels en zelfs in bioscoopreclames.

Daarnaast introduceert TikTok een speciale in-app ervaring gericht op Taylor Swift en haar 'Eras Tour'. Door samen te werken met Universal Music, brengt TikTok unieke ervaringen tot leven.  Ontdek hier alle details. 

Livestreamen wordt een premium functie

Ben je van plan om binnenkort live te gaan op X (Twitter)? Dan is het tijd om te overwegen om een Premiumabonnement te nemen. X heeft aangekondigd dat livestreamen binnenkort exclusief beschikbaar zal zijn voor abonnees. Dus als je live wilt gaan, heb je voortaan een abonnement nodig.

Waarom deze verandering?

Share this article on