Wat zet je in de kijker op World Creativity and Innovation Day?

Innovatie en creativiteit worden vaak gelinkt aan technologie, maar het gaat zo veel breder dan dat. Innovatie gaat over het vernieuwen van producten, diensten of bedrijfsprocessen. Je vernieuwt waarschijnlijk meer dan je zelf denkt. Elk nieuw idee kan je beschouwen als vooruitgang. Creativiteit zorgt ervoor dat de wereld blijft draaien. Maar wat zet je nu precies in de kijker op 21 april: de Internationale Dag van de Creativiteit en Innovatie? 

Pronk met jouw innovaties en onderzoek

Heb je recent een nieuw(e) product of dienst ontwikkeld? Ben je onderzoek aan het doen naar hoe je iets beter kunt maken? Of heb je gewoon een geweldig idee omgezet in de realiteit? Dan mag je enorm trots zijn op jezelf, want creativiteit en innovatie houden de wereld levendig en spannend! Deel je kleine en grote successen op sociale media, want dat zet anderen aan tot denken. 

Innovatie

Ga op innovatieve teambuilding

Introduceer je werknemers en collega’s aan een innovatieve en creatieve sfeer. Zie de Internationale Dag van de Creativiteit en Innovatie als een kans om je werkomgeving te betrekken in een creatieve activiteit. Zo kan je bijvoorbeeld naar een VR-experience gaan om met je collega’s een paar zombies af te maken. Wie weet heb je daarna een sterkere band met je team. 

 

Inovation Sociale media 

Deel je expertise en word een trendsetter

Jouw kennis kan voor jou vanzelfsprekend zijn, maar voor een ander kan het een kostbare tip zijn. Je hebt de mogelijkheid om een inspiratiebron te zijn voor een heleboel bedrijven en ondernemingen. De kans om trendsetter te worden mag je zeker niet laten liggen. Andere mensen op sociale media inspireren om creatief te zijn, aanzetten tot innovatie of gewoon kennis delen die ze later kunnen toepassen op hun sector. Dat moet gevierd worden.  

Creative Confidence

 

Sociale media innovatie

 

We hopen dat deze tips jullie hebben geïnspireerd om in te zetten op World Creativity and Innovation Day. We zijn alvast benieuwd wat jullie allemaal in de kijker zullen zetten en hoe jullie ons iets zullen bijleren op 21 april. Nog meer ontdekken over andere inhakers. Klik hier.

test via gratis dagpas

Deel dit bericht op

Lees meer