WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN ONLINE LEREN?

Het corona-virus zorgt voor heel wat extra maatregelen. Zo worden bijeenkomsten en evenementen geannuleerd en krijgen werknemers het advies om van thuis uit te werken.

Onderwijsinstellingen mogen de komende 3 weken geen les geven, daarom schakelen steeds meer hogescholen en universiteiten over op online hoorcollege’s. Zo kunnen studenten van thuis hun lessen volgen.

De Universiteit van Gent start vanaf volgende week maandag met online hoorcollege’s en ook KUL zet in op online en afstandsonderwijs.

Ugent

Ook technologiebedrijf Barco in Kortrijk stelt virtuele klaslokalen open voor andere bedrijven.

ONTDEK ONS ONLINE LEERAANBOD IN
SOMEFLEX EN TEST GRATIS OF HET IETS VOOR JOU KAN ZIJN!
Ontdek ons online leer-aanbod met de GRATIS DAGPAS

ZELF AL AAN ONLINE LEREN GEDACHT?

Vaak is een crisis de motor om het gebruik van een bepaalde technologie in een stroomversnelling te brengen. In dit geval leren steeds meer bedrijven en organisaties de mogelijkheden van ‘online leren’ kennen. Iets wat zeker al vele jaren mogelijk is in België.

Nu mensen verplicht worden om van thuis uit te werken, wordt er op zoek gegaan naar nieuwe manieren om kennis te vergaren.

ONLINE SOCIALE MEDIA BIJLEREN VOOR BETERE COMMUNICATIE
Zo komen steeds meer organisaties bij ons aankloppen. Hun fysieke workshop over sociale media gaat niet door, hoe kunnen ze die kennis vergaren zonder de verplaatsing te moeten maken?

Heel simpel: via online leren met Someflex. Dit is ons online leerplatform vol snackable videolessen over sociale media. In 3 minuten leer je heel veel bij.

Wist je dat de FOD Volksgezondheid nauw samenwerkt met Facebook om juiste informatie over het Corona-virus te verspreiden?

Facebook en Fod Volksgezondheid Corona-virus

DE VOORDELEN VAN ONLINE LEREN?

  • Geen verplaatsing nodig
  • Bijleren waar en wanneer jij wil op momenten die jou uitkomen
  • Lessen blijven beschikbaar en kan je (her)bekijken
  • Vragen kunnen steeds worden gesteld tijdens live-sessies of in een online community

INTERESSE IN ONZE EXPERTSESSIES?
Ontdek onze agenda

Deel dit bericht op

Lees meer