Welk soort content zal in 2024 het beste presteren op sociale media?

Het lijkt erop dat de trends in sociale media content voor 2024 duidelijk de nadruk leggen op visuele en interactieve elementen, met een speciale focus op korte video's.
Recent onderzoek van Neil Patel levert ons de antwoorden op deze vraag. 
Check zeker de bron voor meer details.

Laten we eens kijken naar de 5 belangrijkste inzichten uit het onderzoek van Neil Patel

 1. Short Form Video's: Zoals uit het onderzoek van Neil Patel blijkt, genereren korte video's de meeste betrokkenheid. Platforms zoals TikTok hebben de manier waarop we content consumeren veranderd, en het dagelijkse gebruik ervan is indrukwekkend. Deze korte video's zijn niet alleen een middel om aandacht te trekken, maar kunnen ook dienen als een introductie of teaser voor langere inhoud, zoals podcasts of interviews.

  Leer meer in Someflex over:   Neil Patel Short form videoBron: Neil Patel

 2. Schaalbare content: Een slimme strategie is het creëren van langere stukken content en daaruit kortere, relevante clips te halen. Dit zorgt ervoor dat je content divers en interessant blijft, terwijl je het maximale haalt uit je creatieve inspanningen. In Someflex kun je leren hoe je jouw content schaalbaar kunt maken, wat absoluut een waardevolle vaardigheid is.

  Hoe maak je een Contentmachine voor Sociale Media
  Hoe content (sc)haalbaar maken

  Zet de volgende stap met jouw sociale mediacontent en distributie

 3. Tekstuele content: Hoewel visuele content dominant is, heeft tekstuele content nog steeds zijn plaats, vooral in de vorm van how-to's en lijstjes. Echter, het is belangrijk om te onthouden dat niet alle sociale mediaplatforms even geschikt zijn voor tekstgebaseerde content.
  Neil Patel Tekst content
  Bron: Neil Patel

 4. User-Generated Content (UGC): Authenticiteit en persoonlijke betrokkenheid zijn sleutelwoorden voor succesvolle content in 2024. Het stimuleren van je community om content te genereren kan zeer effectief zijn. Dit is vooral succesvol op platforms zoals Instagram, YouTube, en TikTok. 

  Neil Patel User Generated Content
  Bron: Neil Patel

  Wil je meer leren over User generated content?
  De sleutel tot een authentieke sociale mediastrategie.
  Check dan de online expertsessie die we hierover geven op 7 maart. 
  Expertsessies 2024 Agenda (1)


 5. De sleutel tot succes: Neil Patel heeft een eigen strategie ontwikkeld om succes op sociale media te testen en te meten, specifiek op het platform X. Voor meer diepgaande inzichten en strategieën, is het raadzaam zijn blog te raadplegen.

 

Om deze trends en strategieën effectief toe te passen, is het belangrijk om je eigen unieke draai eraan te geven en af te stemmen op jouw specifieke doelgroep.

Veel succes met je content creatie in 2024!
Zin om bij te leren? Bij te blijven? 1 reflex: word lid van Someflex! 

Eens gratis testen? Dat kan 24u met de gratis dagpas. 

 

Deel dit bericht op

Lees meer