ZO MAAK JE CREATIEVE CONTENT VOOR SOCIALE MEDIA MET EEN GRATIS APP!

Velen kennen de dure Adobe programma’s al. Wist je dat er ook gratis en goedkope alternatieven bestaan? Ken je het beste alternatief nog niet? Dan wordt het hoog tijd om je er eens in te verdiepen. De mogelijkheden van het ontwerpplatform zijn oneindig en je hoeft er niet eens grafische skills of een groot budget voor te hebben! Al goesting gekregen om zelf fantastische visuals te maken?

Affiches, checklists, collages, sociale media berichten, stories, brochures, visitekaartjes,.. Zo goed als alles kan je zelf maken. Er bestaan duizenden sjablonen waarin je kan werken. Helemaal in een creatieve mood? Dan kan je ook gewoon met een blank canvas starten en zelf kleuren, vormen, figuren, foto’s en lettertypes kiezen om tot een mooi ontwerp te komen.

Je kan jouw ontwerpen zowel op laptop als op smartphone maken. Bovendien is het platform gewoon gratis, al heb je wel meer mogelijkheden met een betalende versie. Ontwerpen maken lijkt misschien een lastige en tijdrovende opgave, maar met deze app is het in 1- 2- 3 gepiept. Eenmaal je het platform onder de knie hebt, ben je vertrokken en kan je op een makkelijke manier heel mooie visuals maken.

Wat wij als sociale media experten zo leuk vinden, is dat je er heel frisse en vernieuwende visuals mee kan maken voor je sociale media. Zo kan je creatieve Facebook- en Instagramposts maken. Maar ook een story ontwerpen of een leuke omslagfoto voor Facebook of LinkedIn gaan designen.

Benieuwd hoe zo’n ontwerpen er kunnen uitzien?

Wij deden het je graag al eens voor en haalden onze grafische talenten boven in deze voorbeelden. Als je dit wilt kunnen en leren met een gratis app? Dan is onze online opleiding een aanrader!

Wil je graag leren hoe deze gratis app voor creatieve content precies werkt? Ontdek dan ons online leeraanbod en test het gratis uit of het iets voor jou kan zijn!

Ontdek ons online leer-aanbod met de GRATIS DAGPAS

  • FACEBOOKPOST

World+Bicycle+day

  • INSTAGRAMVERHAAL/ STORY

Instagramverhaal Whats new

 

  • LINKEDIN BANNER

linkedin+banner

  • CHECKLIST

checklist+meest+populaire+cursussen

  • INFOGRAPHIC

voordelensomeflex

  • FOTOCOLLAGE

COLLAGETEAM (1)

INTERESSE IN ONZE EXPERTSESSIES?

Ontdek onze agenda vol interessante online opleidingen over sociale media

Deel dit bericht op

Lees meer