menu
close_24px

Zo zet je als merk creatief in op Pasen

De vogels beginnen te fluiten, er huppelen lammetjes rond in de wei en de paashaas staat al te springen want Pasen staat voor de deur! We weten allemaal wat dat betekent: paaseitjes binge eaten, bloemetjes die in bloei staan en de lentesfeer die heerst. De vraag is hoe je nu creatief kan inzetten op een feestdag als Pasen. Dit jaar valt Pasen op 9 april. Gelukkig zijn wij hier met enkele voorbeelden om je te inspireren. 

Maak je producten Paas-proof 

Kan je je producten in het thema van Pasen aanpassen? Dan raden we je zeker aan om dat te doen. Zo kan je als florist fleurige bloemstukken maken zodat je klanten hun thuisomgeving vrolijk kunnen inkleden. Ook bedrijven die kleren of sieraden verkopen kunnen tijdens deze periode leuke accessoires in thema van de lente of Pasen verkopen. PasenSociale Media Pasen

Organiseer een paaseierenraap 

Hebben je collega’s kinderen? Of wil je gewoon iets leuks doen voor je werknemers? Dan kan het leuk zijn om een paaseierenraap in elkaar te steken met je organisatie. Verstop chocolade-eieren in je werkomgeving of in het park in de buurt en laat ze maar zoeken. Je hoeft het ook helemaal niet te beperken tot de mensen in je werkomgeving. Je kan er een openbaar evenement van maken zodat iedereen die wil, kan komen genieten van jouw actie. 

Pasen Sociale Media

Organiseer een give-away 

Mensen hebben niets liever dan een give-away. Zeker als ze winnen, voelt het als een cadeautje krijgen van hun favoriete merk. Je kan voor deze periode bijvoorbeeld met de paashaas werken en een mandje paaseieren weggeven. De prijs die je weggeeft hoeft zelfs helemaal niet paasgerelateerd te zijn. Laat de paashaas gewoon één van jouw unieke producten weggeven.

Sociale Media Pasen

Wij zijn enorm benieuwd naar welke leuke dingen jullie allemaal gaan organiseren voor Pasen. Wij gaan nu terug paaseitjes smikkelen terwijl we onze Snackables bingen. Zin in meer content zoals dit? Je vindt het hier terug.

Wil je nog meer inzetten op jouw professionele sociale mediakanalen? Someflex is jouw rechterhand:

Ontdek ons online leer-aanbod met de GRATIS DAGPAS

Share this article on