Contentmachine

HOE MAAK JE EEN CONTENTMACHINE? 

Een constante stroom aan content leren maken jouw sociale media kanalen
EXPERTSESSIE MET MICHAEL HUMBLET

Donderdag 19 oktober online live van 11u - 12u (+ opname)

Ben jij op zoek naar manieren om jouw sociale media-accounts te laten groeien en tevens jouw online aanwezigheid te versterken?

Wil jij jouw doelgroep bereiken met waardevolle content die ze niet alleen waarderen, maar ook delen?

Dan is deze expertsessie gegeven door niemand minder dan expert en ondernemer Michael Humblet, precies wat jij nodig hebt! 

 

BONUS: 1 maand toegang tot Someflex! 

Inclusief toegang tot onze nieuwste videolessen over AI voor contentcreatie + meer dan 1400 andere korte videolessen over sociale media.

 


someflex_logo_inverse

 

SCHRIJF JE HIER IN:

Donderdag 19 oktober van 11u -12u

179  (excl. btw)

Word koploper in jouw vakgebied! Volg deze sessie en stel je vragen live. Nadien ontvang je de opname + 1 maand toegang tot de Someflex Community.

Dit ga je leren in 60 minuten!

Leer hoe je een continue stroom van waardevolle content kunt creëren en delen op sociale media, aansluitend bij jouw doelgroep en doelstellingen.

Get Idea from AI - Flat

 

Wat komt er zeker aan bod? 


  Hoe je een effectieve contentstrategie ontwikkelt die aansluit bij jouw doelgroep en doelstellingen.

Welke soorten content het meest effectief zijn op sociale media en hoe je deze kunt maken.

Hoe je een constante stroom van content opzet om jouw posts te garanderen.


Na deze sessie

 Ben je in staat om een effectieve contentstrategie te ontwikkelen die aansluit bij jouw doelgroep en doelstellingen.

Heb je inzicht over welke soorten content het meest effectief zijn op sociale media en hoe deze kunnen worden gecreëerd.

Ben je in staat om een contentkalender op te zetten om een constante stroom van content te garanderen.

Doelgroep 

Of jij nu een kleine ondernemer bent of een marketing professional, dit webinar is geschikt voor iedereen die betrokken is bij het creëren van sociale media content dankzij een contentmachine.

Het is een geweldige kans om nieuwe inzichten op te doen, uw vaardigheden te verbeteren en uw netwerk uit te breiden.

 

Wie is Michael Humblet ? 

Michael Humblet is de oprichter en zaakvoerder van Chaomatic, daarnaast is hij ook LinkedIn Expert, Auteur, en zoveel meer.

Michael is niet meer weg te denken uit de online wereld. Als Sales Strateeg en LinkedIn-expert gaat hij van het ene podium naar het andere.

Met zijn bedrijf Chaomatic maakt hij content schaalbaar voor andere bedrijven. Als hij nog even tijd vindt, is hij waarschijnlijk bezig met het schrijven van een boek. Zo schreef hij de meest verkochte sales boeken van België ‘Nobody Knows You’ en ‘Why Now’ uit.

 

Naamloos-1-4

 

Wie is Michael Humblet

+2000 leden

Bij al meer dan 2000 organisaties leren medewerkers sociale media bij via Someflex. We zijn ontzettend trots dat we daarbij kunnen helpen. Onze trainingen inspireren dagelijks al meer dan 2000 leden.

We zijn ontzettend trots dat klanten uit verschillende sectoren bijleren in Someflex! Ook jouw sector!

WAAR EN WANNEER?

Donderdag 19 oktober 11u-12u
ONLINE LIVE + OPNAME

Geen software-installatie nodig, je klikt op de link in jouw mail en met 1 klik kan jij meevolgen (best via Google Chrome).

INSCHRIJVINGSPRIJS

Prijs: 179 euro (excl. btw

Voor deze online expertsessie kan je apart inschrijven of is gratis inbegrepen als je een lidmaatschap hebt op Someflex.

LEER VOOR VAST BEDRAG

Wil jij regelmatig online expertsessies sociale media volgen bij ons? Continu bijleren met praktische videolessen? Antwoorden krijgen op al jouw vragen?  Onbeperkt leren voor een vast bedrag per jaar, komt veel voordeliger uit.

ONZE FACTURATIEGEGEVENS

SYNA BV / someflex.be / BE 0651 772 890
Nadja Desmet / Stationstraat 37 bus 2 / 8700 Tielt

ANNULEREN

Kosteloos annuleren is helaas niet mogelijk, laat je desnoods vervangen door een collega. Je krijgt ook een opname nadien beschikbaar: 2 uur na de sessie ontvang je de opname al in jouw mailbox (en natuurlijk vind je die ook in Someflex).

INSCHRIJVING EN BETALING

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Niet ontvangen? Check ook even jouw spamfolder. Vervolgens ontvang je van ons jouw factuur. Na de betaling is je inschrijving definitief.

Betalen met de KMO-portefeuille is alleen mogelijk als je 1 jaar lid wordt van Someflex (geniet zo tot -30% korting op de inschrijvingsprijs). De KMO-portefeuille is niet mogelijk voor de aparte online expertsessies van 179€ excl. btw.

 

Inhoudelijke of praktische vragen?

   info@someflex.be