19-4

 

Influencer Marketing - De Volgende Stap


EXPERTSESSIE MET KLARA VERZELE

Donderdag 4 mei online live van 11u - 12u + opname 

We zien steeds meer bedrijven, ondernemingen, steden, gemeenten en politieke partijen inzetten op Influencer Marketing. In alle maten, vormen, kleuren en gewichten.

Daarom is het tijd om die stap verder te zetten. Jij kan online het verschil maken. Ontdek hier hoe!

🎁 BONUS: 1 maand toegang tot Someflex 

MEER DAN 1.400 KORTE VIDEOLESSEN

van max. 3 minuten STAAN DIRECT VOOR JOU KLAAR!


Dit ga je leren in 60 minuten!

In 2022 leerde de wereld écht kennen wat Influencer Marketing juist kan betekenen voor jouw onderneming, stad, gemeente of politieke partij.

Met die kennis ben jij klaar om naar dat volgende level te gaan. De samenwerkingen optimaliseren, de content nog meer in functie van jouw doelen te laten produceren, en de influencer(s) nog efficiënter inzetten. Hoe je dat doet leer je in deze expertsessie van 60 minuten. Live op 4 mei vanaf 11u00. Daarna krijg je de opname & de slides. Experte van dienst is Klara Verzele: Senior Influencer Marketing Experte bij Influo. 

Wat komt er zeker aan bod ?

💡Kort overlopen Influencer Marketing: wie, wat, waarom,..

💡 Hoe werkt het in 2023?

💡 Wat werkt zeker niet (meer)?

💡 De laatste trends

💡 Inzichten per kanaal

💡 Campagnes

SCHRIJF JE HIER IN 👇

Word koploper in jouw vakgebied voor slechts 179€ excl. btw.

Donderdag  -  4 mei van 11u -12u

Volg het webinar en stel je vragen live. Nadien ontvang je de opname + 1 maand toegang tot de Someflex Community

Na deze sessie?

✅ Weet jij hoe influencer marketing in elkaar zit

✅ Ken je de do’s and the don’ts

✅ Ben je helemaal mee met de laatste trends

✅ Kreeg je heel wat inspiratie en praktische voorbeelden

 

Doelgroep 

Deze sessie is voor iedereen die met interviews aan de slag wil gaan met Influencer Marketing. We richten ons hierbij zowel naar organisaties uit zowel de publieke sector, non-profit, social-profit als uit de private sector, B2B en B2C. 

 

20-4

Wie is Klara ?

Klara Verzele werkt als digital native dagelijks actief samen met merken en creators om het Influo-platform en onze toekomststrategie te optimaliseren en verder uit te breiden. Als Senior influencer marketing experte en micro-influencer krijgt Klara een uniek inzicht in beide kanten van het verhaal.

Door deze achtergrond kan ze merken, bedrijven en organisaties helpen de juiste community te vinden en de beste influencer marketing strategie op te zetten. Ze deelt haar kennis graag en giet deze regelmatig in educatieve keynotes, lezingen, workshops en webinars.


We zijn ontzettend trots dat klanten uit verschillende sectoren bijleren in Someflex!


👉 WAAR EN WANNEER?

Donderdag 4 mei 11u-12u
ONLINE LIVE + OPNAME

Geen software-installatie nodig, je klikt op de link in jouw mail en met 1 klik kan jij meevolgen (best via Google Chrome).

👉 INSCHRIJVINGSPRIJS

Prijs: 179 euro (excl. btw

Voor deze online expertsessie kan je apart inschrijven of is gratis inbegrepen als je een lidmaatschap hebt op Someflex.

👉 LEER VOOR VAST BEDRAG

Wil jij regelmatig online expertsessies sociale media volgen bij ons? Continu bijleren met praktische videolessen? Antwoorden krijgen op al jouw vragen?  Onbeperkt leren voor een vast bedrag per jaar, komt veel voordeliger uit.

👉 ONZE FACTURATIEGEGEVENS

SYNA BV / someflex.be / BE 0651 772 890
Nadja Desmet / Stationstraat 37 bus 2 / 8700 Tielt

👉 ANNULEREN

Kosteloos annuleren is helaas niet mogelijk, laat je desnoods vervangen door een collega. Je krijgt ook een opname nadien beschikbaar: 2u na de sessie ontvang je de opname al in jouw mailbox (en natuurlijk vind je die ook in Someflex)

👉 INSCHRIJVING EN BETALING

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Niet ontvangen? Check ook even jouw spam-folder. Vervolgens ontvang je van ons jouw factuur. Na de betaling is je inschrijving definitief.

Betalen met de KMO-portefeuille is alleen mogelijk als je 1 jaar lid wordt van Someflex (geniet zo tot -30% korting op de inschrijvingsprijs). De KMO-portefeuille is niet mogelijk voor de aparte online expertsessies van 179€ excl. BTW.

 

👉Inhoudelijke of praktische vragen? info@someflex.be 👈