Social Recruitment met video doe je zo-1

SOCIAL RECRUITMENT MET VIDEO DOE JE ZO

Til jouw wervingsinspanningen naar een hoger niveau
EXPERTSESSIE MET ALEXANDER SYNHAEVE

Donderdag 12 oktober online live van 11u - 12u (+ opname)

Tijdens deze sessie leer je hoe je video kunt gebruiken om op te vallen op sociale media en jouw wervingsinspanningen naar een hoger niveau te tillen.

Je krijgt praktische tips en voorbeelden van succesvolle video's die je direct kunt toepassen in jouw eigen wervingsstrategie. 

 

BONUS: 1 maand toegang tot Someflex! 

Inclusief toegang tot onze nieuwste videolessen over AI voor contentcreatie + meer dan 1400 andere korte videolessen over sociale media.

 


someflex_logo_inverse

 

 

 

SCHRIJF JE HIER IN:

Donderdag 12 oktober van 11u -12u

179  (excl. btw)

Word koploper in jouw vakgebied! Volg deze sessie en stel je vragen live. Nadien ontvang je de opname + 1 maand toegang tot de Someflex Community.

Dit ga je leren in 60 minuten!

Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe je met behulp van video de juiste kandidaten kunt bereiken en aantrekken!

Get Idea from AI - Flat

 

Wat komt er zeker aan bod? 


   De voordelen van video bij social recruitment


  Hoe je een goede video maakt voor social recruitment


  Hoe je jouw video kunt verspreiden via social media


  …

Na deze sessie

  Heb je begrepen waarom video een krachtig hulpmiddel is bij social recruitment.

Weet je hoe video helpt bij het aantrekken van toptalent.

Heb je kennis over hoe je effectieve social recruitment video's kunt maken die de aandacht van potentiële kandidaten trekken en hen motiveren om te solliciteren.

Ben je in staat om jouw video's op de juiste manier te promoten via social media.

Weet je hoe je de resultaten meet om te zien hoe effectief ze zijn.


Doelgroep 

Of je nu een recruiter bent die nieuw is in het gebruik van video of iemand die al ervaring heeft met social recruitment video's, dit webinar biedt waardevolle inzichten en praktische tips om jouw wervingsstrategie te verbeteren.

 

Wie is ALEXANDER SYNHAEVE ?

Sinds '19 is Alexander op een missie om de traditionele rekruteringsmarkt om te buigen naar een video-centrische markt. Als oprichter van Tomorrow.be is hij dé pionier in rekruteringsmarketing in België. Slim gebruik van video en marketing om het juiste talent aan te trekken en te behouden.

De resultaten: een kortere rekruteringscyclus, een hoger sollicitatiepercentage, meer gekwalificeerde kandidaten en een lagere rekruteringskost. Met deze strategie win je de 'oorlog om talent' met video.


Ben je klaar voor het werven van de toekomst?

 

Naamloos-1-4

 

Wie is Alexander Synhaeve

+2000 leden

Bij al meer dan 2000 organisaties leren medewerkers sociale media bij via Someflex. We zijn ontzettend trots dat we daarbij kunnen helpen. Onze trainingen inspireren dagelijks al meer dan 2000 leden.

We zijn ontzettend trots dat klanten uit verschillende sectoren bijleren in Someflex! Ook jouw sector!

WAAR EN WANNEER?

Donderdag 12 oktober 11u-12u
ONLINE LIVE + OPNAME

Geen software-installatie nodig, je klikt op de link in jouw mail en met 1 klik kan jij meevolgen (best via Google Chrome).

INSCHRIJVINGSPRIJS

Prijs: 179 euro (excl. btw

Voor deze online expertsessie kan je apart inschrijven of is gratis inbegrepen als je een lidmaatschap hebt op Someflex.

LEER VOOR VAST BEDRAG

Wil jij regelmatig online expertsessies sociale media volgen bij ons? Continu bijleren met praktische videolessen? Antwoorden krijgen op al jouw vragen?  Onbeperkt leren voor een vast bedrag per jaar, komt veel voordeliger uit.

ONZE FACTURATIEGEGEVENS

SYNA BV / someflex.be / BE 0651 772 890
Nadja Desmet / Stationstraat 37 bus 2 / 8700 Tielt

ANNULEREN

Kosteloos annuleren is helaas niet mogelijk, laat je desnoods vervangen door een collega. Je krijgt ook een opname nadien beschikbaar: 2 uur na de sessie ontvang je de opname al in jouw mailbox (en natuurlijk vind je die ook in Someflex).

INSCHRIJVING EN BETALING

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Niet ontvangen? Check ook even jouw spamfolder. Vervolgens ontvang je van ons jouw factuur. Na de betaling is je inschrijving definitief.

Betalen met de KMO-portefeuille is alleen mogelijk als je 1 jaar lid wordt van Someflex (geniet zo tot -30% korting op de inschrijvingsprijs). De KMO-portefeuille is niet mogelijk voor de aparte online expertsessies van 179€ excl. btw.

 

Inhoudelijke of praktische vragen?

   info@someflex.be