FAQ Someflex

VEELGESTELDE VRAGEN

Klik op de vragen om het antwoord te kunnen lezen.

Wat voor cursussen en opleidingen bieden jullie aan?

We bieden een uitgebreid aanbod videolessen gericht op AI, contentcreatie en sociale media aan. Onze cursussen variëren van beginnersniveau tot gevorderden, en omvatten onderwerpen zoals sociale mediastrategie, storytelling, lessen over sociale mediakanalen en (AI) tools zoals Canva, CapCut, Riverside, ChatGPT, Midjourney en HeyGen, etc. 

Ons aanbod wordt continu geüpdatet, inclusief lessen over AI-gedreven contentcreatie, zodat je altijd bijblijft met de nieuwste trends en technieken.

Leden kunnen ook deelnemen aan online expertsessies die maandelijks worden georganiseerd, alles voor één vast bedrag. Ontdek Someflex met een gratis dagpas om te zien of het platform aansluit bij jouw behoeften.

Hoe werkt de inschrijving en jullie leerpakket?

Je schrijft je in voor één jaar voor een vast bedrag.  Je krijgt toegang tot alles. Cursussen, live sessies, leerprikkels en een levendige community waar je 24/7 alle vragen over AI en sociale media kwijt kunt. Daarbovenop werken we samen met partners en krijg je als Someflexer kortingen en de mogelijkheid om live workshops te boeken. 

Er zijn ook flexibele opties voor teams en organisaties. Waar je samen met je collega's op eigen tempo bijleert. 

Je krijgt standaard een coachingsessie van 30 minuten om je leertraject op te starten.

Wat zijn de voordelen als ik bijleer via Someflex?

Bij Someflex krijg je toegang tot altijd up-to-date lessen over AI, contentcreatie en sociale media. Onze hands-on leerprikkels en maandelijkse live expertsessies houden je continu betrokken en geïnformeerd over de nieuwste trends en updates.

Als Someflexer profiteer je van extra kortingen, de mogelijkheid om workshops te boeken, en permanente ondersteuning met een snel antwoord op je vragen.

Bovendien maak je deel uit van een levendige community waar je ervaringen en kennis kunt delen. Ontdek het zelf met een gratis dagpas.

Hoe weet ik welke cursussen interessant zijn?

Ben je benieuwd naar je volgende stappen in de wereld van AI, Content & Sociale Media, maar voel je je overweldigd door de mogelijkheden? Someflex biedt een oplossing.

Bij de start van jouw leren krijg je een online coaching moment. Tijdens deze call geven we antwoorden op jouw vragen en word je begeleid doorheen ons leerplatform, zodat je leert wat en wanneer je maar wilt.

Wat als ik geen tijd heb? Hoeveel tijd kost het om een cursus te volgen?

We begrijpen dat tijd kostbaar is. Net daarom zijn onze videolessen ontworpen om niet langer dan 3 à 5 minuten te leren. We noemen het een 'koffiemomentje', een 'gezonde gewoonte'. Leer dagelijks 10 minuten iets bij en je zet zeker stappen vooruit.

De structuur van ons leerplatform maakt het eenvoudig om in je dagelijkse routine te passen. Een dag overslaan is geen probleem; je haalt het snel weer in. Toch adviseren we je om een leerplanning te maken en je eraan te houden, bijvoorbeeld dagelijks 10 tot 15 minuten. Dit bouwt een vast leermoment op en je zult verbaasd zijn over wat je in een jaar kunt leren.

En natuurlijk helpen we je een handje. Zo stimuleren we je leerproces met dagelijkse leerprikkels, wekelijkse updates, inspiratie, en uitdagingen. Deze houden je op de hoogte van nieuwe lessen en actuele trends. Jazeker, met onze dagelijkse Snack om 11 uur krijg je elke dag een leerzame minuut. 

Welke ondersteuning krijg ik tijdens mijn leerproces?

Veel gebruikers waarderen Someflex voor de vlotte beschikbaarheid van advies en ervaringsuitwisseling, zowel met andere Someflex-gebruikers als met experts en trainers.

Heb je een vraag? Dan kun je deze makkelijk stellen in onze community, via de chat of door ons een mailtje te sturen.

Onze diensten zijn 24/7 beschikbaar, dus wij zijn er altijd voor je. Er zijn geen domme vragen en je krijgt gegarandeerd een antwoord op jouw vragen.

Bovendien kun je bij de start van je traject een coachingsessie van 30 minuten aanvragen. Dit hoort bij je leerpakket. Dus, je hoeft er niets extra voor te betalen. 

Daarnaast voorzien we enkele ledenvoordelen / kortingen. Zo kun je naast je leertraject ook fysieke workshops inplannen. Ons leeraanbod is dus 'hybride'. 

Krijg ik toegang tot de online expertsessies?

Alle Someflexers met een leerpakket krijgen je GRATIS toegang tot alle expertsessies.

De inschrijflinks voor deze sessies vind je in de agenda op ons leerplatform. Je hebt de optie om de sessies live of op een later tijdstip te bekijken. Plus, je kunt de opnames van eerdere sessies bekijken waar en wanneer je maar wilt. Voor een overzicht van de aankomende expertsessies, check onze agenda.

Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe cursussen en trends?

We voegen wekelijks nieuwe content toe over de laatste trends en ontwikkelingen in AI & Sociale Media.

Je ontvangt steeds updates en aanbevelingen die zijn afgestemd op jouw leerdoelen.

Bieden jullie maatwerk opleidingen / workshops aan?

Zeker, wij beschikken over een team AI & Sociale Media experten.

Zo bieden we naast het online aanbod van Someflex, ook opleidingen / workshops AI & Sociale Media op maat.

Deze kun je alleen als Someflexer extra bestellen. De voorwaarde is dus dat je een leerpakket volgt. 

Hoe weet ik of Someflex iets voor mij is?

Stap 1: je begrijpt het belang van AI en sociale media voor jouw organisatie of onderneming.

Stap 2: je wil jouw online aanwezigheid versterken met kwalitatieve content, veel bereik en interactie, en trouwe volgers.

Dan is Someflex dé plek voor jou. Ons online leerplatform bevat een uitgebreidde reeks aan videolessen over de nieuwste AI-tools voor content, strategie, tools voor contentcreatie en relevante sociale mediakanalen.

In korte 'snackable' video's ( 3 à 5 minuten) leggen we stap voor stap uit hoe elk kanaal, elke functie, app en tool werkt.

Wij bieden alles wat je nodig hebt om professioneel met AI en sociale media om te gaan en het maximale eruit te halen.

Efficiënt en op jouw eigen tempo.

Kan ik andere mensen leren kennen en netwerken?

Zeker en vast! Onze community is altijd bereid om met elkaar in gesprek te gaan en te helpen. Zowel op het leerplatform zelf, als tijdens een online expertsessie, wisselen Someflexers vaak inspiratie en kennis aan elkaar uit. Elkaar helpen en samen groeien op sociale media, daar doen we het voor.

Regelmatig organiseren we ook Q&A sessies waar leden vragen stellen, ervaring uitwisselen, etc.

Dus, kom er gerust bij. 

Ik kan al goed met AI en sociale media werken... Maar ik heb weinig inspiratie en tijd om te leren over trends en updates.

Dan kun je zeker bij ons terecht.

Wist je dat we onze videolessen steeds opnieuw updaten als er grote veranderingen zijn. De lessen en expertsessies zijn voor zowel beginners als gevorderden.

Qua kennisniveau op AI en sociale media is er zeker voor elk wat wils. Naast de videolessen zorgen wij ook voor een grote portie inspiratie. Weet je soms niet goed wat posten? Wil je nieuwe ideeën krijgen om creatieve content te maken? We geven regelmatig tips over handige apps en tools om jou van originele content te verzekeren.

Daarnaast is er ook onze inspiratiekalender. Inhakers, toptopicals, tips, ... alles wat je je maar kan bedenken om dagelijks geïnspireerd te worden om te posten.

Een andere manier van inspiratie doorgeven, doen we via onze dagelijkse Snack. Elke voormiddag krijg je een inspirerend voorbeeld in je mailbox. Spreekt het voorbeeld je aan en wil je dit zelf kunnen? Dan klik je gewoon door naar een mini-tutorial waarin we jou in 1 minuut leren hoe je het zelf kan doen. Inspireren en leren in één, elke dag opnieuw.

Hoeveel lessen moet ik volgen om expert te worden in AI en sociale media?

Er is geen exact aantal lessen om expert te worden in AI en sociale media. Het hangt af van je huidige kennis en ervaring.

We raden aan om dagelijks te leren, zodat je snel vooruitgang boekt. AI en sociale media veranderen voortdurend, met nieuwe tools en algoritmen.

Ons aanbod varieert van basis- tot gevorderdenniveau, en je zult snel de volgende stappen willen zetten op je groeipad. Begin met onze up-to-date cursussen en maak van leren een dagelijkse gewoonte.

Waarom zou ik zelf mijn eigen sociale mediakanalen onderhouden?

Wij zijn sterke voorstanders van je sociale media zelf in handen te nemen. Op langetermijn brengt dat enorm veel voordelen met zich mee. Zo krijg je een betere band met je volgers en doelgroep, bouw je een relatie op met je klanten, zorg je zo voor authentieke en persoonlijke content en heb je veel meer voeling met wat er (online) leeft bij jouw doelgroep.

Nog niet helemaal overtuigd? Lees zeker ons blogbericht over waarom wij jou aanraden je sociale media niet uit te besteden maar intern aan te pakken.