Sociale Mediastrategie

ZO MAAK JE EEN SOCIALE MEDIASTRATEGIE MET DRAAGVLAK

Zet een succesvolle sociale mediastrategie op! EXPERTSESSIE MET DELPHINE VAN BELLEGHEM

Donderdag 5 oktober online live van 11u - 12u (+ opname)

Ben jij verantwoordelijk voor de sociale mediastrategie van jouw organisatie? Of ben jij op zoek naar een manier om jouw organisatie effectief op sociale media te laten zien en te laten groeien? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! 

Tijdens deze expertsessie leer je alles wat je moet weten over het opzetten van een succesvolle sociale mediastrategie. 

 

BONUS: 1 maand toegang tot Someflex! 

Inclusief toegang tot onze nieuwste videolessen over AI voor contentcreatie + meer dan 1400 andere korte videolessen over sociale media.

 


someflex_logo_inverse

 

 

 

 

 

SCHRIJF JE HIER IN:

Donderdag 5 oktober van 11u -12u

179  (excl. btw)

Word koploper in jouw vakgebied! Volg deze sessie en stel je vragen live. Nadien ontvang je de opname + 1 maand toegang tot de Someflex Community.

Dit ga je leren in 60 minuten!

Je krijgt tips en tricks van onze experte Delphine Van Belleghem, zodat jij een strategie kunt ontwikkelen die niet alleen effectief is, maar ook breed gedragen wordt binnen jouw organisatie. 

Want laten we eerlijk zijn, het ontwikkelen van een goede sociale mediastrategie is één ding, maar het krijgen van draagvlak binnen jouw organisatie is minstens zo belangrijk.

Of je nu een beginner bent op het gebied van sociale media of al wat meer ervaring hebt, deze expertsessie biedt voor ieder wat wils.

 

 

Wat komt er zeker aan bod? 


  Leer op welke kanalen je jouw doelgroep vindt en wat ze daar van je verwachten

  Leer hoe jij content kunt creëren die echt aanspreekt en je doelgroep aanzet tot actie

  Hoe je ervoor zorgt dat sociale media een belangrijke plaats krijgt in je organisatie en dat collega’s met plezier geschikte content aanleveren

Na deze sessie

  Ben je niet meer de enige die met sociale media bezig is in jouw organisatie

  Weten collega’s wat er van hen verwacht wordt voor de sociale media van je organisatie

Doelgroep 

De doelgroep voor deze sessie is breed en omvat iedereen die verantwoordelijk is voor de sociale media strategie van een organisatie, of die geïnteresseerd is in het effectief inzetten van sociale media om de organisatie te laten groeien. 

 

Wie is Delphine Van Belleghem?

Delphine Van Belleghem is social media freelancer en communicatietrainer.

Ze studeerde sociologie, 'sociale media consultancy' en Digital Business en zet haar kennis elke dag in de praktijk voor klanten zoals Avansa, Flowtrack, Bond Beter Leefmilieu en verschillende lokale besturen (Puurs-Sint-Amands, Borsbeek, etc.).

Delphine stond ook mee aan de wieg van het “Hier Niet”-initiatief tegen haatspraak dat begin 2023 gelanceerd werd.

 

Naamloos-1-4

 

Zo maak je een sociale media strategie met draagvlak

+2000 leden

Bij al meer dan 2000 organisaties leren medewerkers sociale media bij via Someflex. We zijn ontzettend trots dat we daarbij kunnen helpen. Onze trainingen inspireren dagelijks al meer dan 2000 leden.

We zijn ontzettend trots dat klanten uit verschillende sectoren bijleren in Someflex! Ook jouw sector!

WAAR EN WANNEER?

Donderdag 5 oktober 11u-12u
ONLINE LIVE + OPNAME

Geen software-installatie nodig, je klikt op de link in jouw mail en met 1 klik kan jij meevolgen (best via Google Chrome).

INSCHRIJVINGSPRIJS

Prijs: 179 euro (excl. btw

Voor deze online expertsessie kan je apart inschrijven of is gratis inbegrepen als je een lidmaatschap hebt op Someflex.

LEER VOOR VAST BEDRAG

Wil jij regelmatig online expertsessies sociale media volgen bij ons? Continu bijleren met praktische videolessen? Antwoorden krijgen op al jouw vragen?  Onbeperkt leren voor een vast bedrag per jaar, komt veel voordeliger uit.

ONZE FACTURATIEGEGEVENS

SYNA BV / someflex.be / BE 0651 772 890
Nadja Desmet / Stationstraat 37 bus 2 / 8700 Tielt

ANNULEREN

Kosteloos annuleren is helaas niet mogelijk, laat je desnoods vervangen door een collega. Je krijgt ook een opname nadien beschikbaar: 2 uur na de sessie ontvang je de opname al in jouw mailbox (en natuurlijk vind je die ook in Someflex).

INSCHRIJVING EN BETALING

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Niet ontvangen? Check ook even jouw spamfolder. Vervolgens ontvang je van ons jouw factuur. Na de betaling is je inschrijving definitief.

Betalen met de KMO-portefeuille is alleen mogelijk als je 1 jaar lid wordt van Someflex (geniet zo tot -30% korting op de inschrijvingsprijs). De KMO-portefeuille is niet mogelijk voor de aparte online expertsessies van 179€ excl. btw.

 

Inhoudelijke of praktische vragen?

   info@someflex.be