DIT ZIJN JUISTE VIDEO-LENGTES OP SOCIALE MEDIA!

We raden vaak aan om in te zetten op video voor je sociale media kanalen, maar vaak krijgen we de vraag terug 'hoe lang mogen die video's eigenlijk duren'? Er is ook een verschil tussen welke lengtes het best werken en welke lengtes zijn toegestaan.

In deze blog tonen we je een overzicht van de toegestane lengtes per kanaal. Want op elk kanaal is er namelijk een andere minimum en maximum lengte geldig. Zo zal je misschien al gemerkt hebben dat een video die langer duurt dan één minuut, niet op je Instagrampagina past.

We goten de lengtes per kanaal voor jou in dit overzichtje.
Opgepast, deze lengtes en mogelijkheden blijven veranderen, de houdbaarheid van dit overzicht is dus ook beperkt.. net als alle sociale media kennis, tips&tricks.
Het nieuws dat IGTV en Reels gaan samenwerken, dat was al bekend. Maar nu testen ze bij Instagram ook een format om langere video’s in stories mogelijk te maken. Dit kon je al lezen in onze wekelijkse nieuws-update.
Daarom is continu instroom nieuwigheden in Someflex belangrijk, alsook permanent leren en antwoorden krijgen op jouw vragen, net zo interessant.

video-lengte-voor-sociale-media

Dit overzicht is een voorbeeld van een Somesnack, een dagelijkse leerprikkel of boost aan inspiratie die je als Someflexer dagelijks rond 11u gratis in jouw mailbox treft.


NOG GEEN LID VAN SOMEFLEX? ONTDEK DAN ONS ONLINE LEERAANBOD EN TEST HET EENS GRATIS OF HET IETS VOOR JOU KAN ZIJN!
Ontdek ons online leer-aanbod met de GRATIS DAGPAS

Deel dit bericht op

Lees meer