Drie tips om er een warme #Dikketruiendag van te maken

Op 9 februari is het Dikketruiendag, een dag waarop we ons meer kunnen inzetten voor een gezonder klimaat. Deze actie gaat veel verder dan je verwarming een paar graden lager zetten en een dikke trui aandoen. De hashtag van Dikketruiendag, #iktrekhetmijaan, vertelt een verhaal van betekenisvolle klimaatinspanningen waar we niet enkel inspireren maar ook anderen aanzetten tot actie. Hier zijn drie tips van ons om er een warme, inspirerende #Dikketruiendag van te maken. 

Maak er een groepsgebeuren van met je bedrijf

Je kan Dikketruiendag leuk maken door er een soort van evenement van te maken. Spoor iedereen aan om z’n mooiste, lelijkste of leukste trui aan te doen. Zo zorg je voor een algemene sfeer op kantoor of in de winkel. Je kan zelfs een groepsfoto nemen om op je sociale media te plaatsen en andere mensen te inspireren om mee te doen aan dikketruiendag met de hashtag #iktrekhetmijaan.

Deel je Dikketruiendag-tips en -tricks online 

Misschien doet je organisatie al jaren mee aan Dikketruiendag. Dat maakt je een Dikketruienexpert! Organiseer jij leuke acties of trends of heb je tips voor andere bedrijven of enkele van je volgers? Deel ze op sociale media in een leuke posts. Misschien zet je anderen aan om ook jouw aanpak van Dikketruiendag te hanteren. Een voorbeeldje nodig van een inspirerende post? Hieronder heb je er alvast een: 

dikketruiendagdikketruiendag

Deel je inspirerende klimaatacties op de website van het Departement Omgeving en op sociale media

De Vlaamse overheid, Departement Omgeving, moedigt met de #iktrekhetmijaan-campagne organisaties, scholen, gemeenten en bedrijven aan om hun inspirerende verhalen te delen over wat zij elke dag doen voor het klimaat. Voer jij met jouw organisatie een veggiedag in of stel je een fietsactieplan op voor je bedrijf? Registreer dan je klimaatinspanningen op de website van het Departement Omgeving en deel het op sociale media met de hashtag #iktrekhetmijaan. Op die manier blijft de groep mensen die strijdt tegen klimaatopwarming steeds groeien. 

Ook hier bij Someflex trekken we onze dikste trui aan! We zijn benieuwd naar jullie aanpak en wensen jullie alvast een warme Dikketruiendag.

Ontdek ons online leer-aanbod met de GRATIS DAGPAS

Deel dit bericht op

Lees meer