Hoe bereid je je voor op het nieuwe jaar met je merk?

Het is al december. Kan je dat geloven? Het jaar is voorbij gevlogen en iedereen zou de tijd moeten nemen om even terug te blikken op het afgelopen jaar. Of misschien is het nu het perfecte moment om goede voornemens te delen met je volgers. De vraag is nu hoe je dat allemaal het best doet. Wij zijn hier om jou te inspireren. 

Maak een filmpje dat terugblikt op het afgelopen jaar

Mensen zijn visuele wezens. We zijn aangetrokken tot filmpjes, reels, en allerlei beelden die esthetisch zijn. Dat merk je ook wel aan de stijgende populariteit van TikTok en Instagram Reels. Een leuke manier om terug te blikken op het afgelopen jaar is door een filmpje te maken over alles wat je organisatie/bedrijf gedaan heeft. Je kan op TikTok of Instagram naar trending sounds zoeken. 

Een voorbeeld van een hele populaire sound voor 2022 is deze video. Geen idee hoe je een video moet bewerken? Dat kan heel eenvoudig in-app bij TikTok en Instagram of via deze bewerkingsapps.

Kerst-inspiratie

Ontdek onze agenda

Deel je goede voornemens en wensen met je volgers 

Heb je goede voornemens of grote plannen voor het nieuwe jaar? Dan kan je altijd aan de hand van een leuke social media post een voorproefje geven van wat er te wachten staat in het nieuwe jaar. Je kan dat doen aan de hand van een kort filmpje waar je je plannen uitpakt of, als je minder video-gericht wil werken, kan je ook gewoon een post maken in Canva. 

Aftellen naar het nieuwe jaar met challenges en tips 

Misschien wil je zelf je volgers inspireren om iets avontuurlijk of nieuws te doen in 2023. Dat kan je doen aan de hand van een post die aftelt naar het nieuwe jaar. Elke week kan je een leuke tip delen over hoe je volgers het beste maken van het 2023. Als je echt een uitdaging wil geven aan je volgers, kan je ook een challenge op poten zetten waar iedereen aan kan meedoen. Het zou een leuke manier kunnen zijn om meer engagement en interactie met je klanten te krijgen. 

En zo komt er een eind aan 2022. Team Someflex wenst jou alleszins een prachtig 2023 met nog meer leerplezier en Snackables.

Ontdek ons online leer-aanbod met de GRATIS DAGPAS

Deel dit bericht op

Lees meer