Hoe maak je je merk Valentijn-ready?

Hartjes, Cupido, verliefdheid en chocolaatjes. Dat vat Valentijn zowat samen, niet? Helemaal niet! 14 februari gaat niet enkel over koppeltjes en verliefdheid. Dit is een dag om liefde te vieren in al z’n vormen: vriendschap, collegialiteit, familie of gewoon liefde voor je merk en product of dienst. Zin om je liefde met de wereld te delen? Hier zijn enkele tips over hoe je je merk Valentijn-ready maakt. 

Deel je liefde voor je product of dienst

Ben je gepassioneerd door wat je organisatie maakt of doet? Geef je klanten en volgers een kijkje achter de schermen. Zo krijgen ze de kans om te zien hoe alles met liefde en passie tot stand komt. Laat misschien enkele testimonials horen van collega’s over hoe graag ze hun werk doen, of geef een rondleiding in je winkel en toon je favoriete producten waar je zo verliefd op bent! 

Post iets grappig op sociale media 

Tussen alle posts van verliefde koppels, is het misschien wel leuk om eens iets grappig te zien op Valentijn. Zoals we al zeiden: Valentijn draait niet enkel rond de koppeltjes, maar ook rond allerlei andere vormen van liefde. Laat liefde voor je bedrijf en product blijken op een humoristische manier. Geen inspiratie? Geen probleem, we got you met onderstaand voorbeeld: 

valentijn

Uit je liefde voor je klanten en collega’s

Je organisatie of bedrijf zou niet zijn wat het is zonder je klanten en collega’s. Gebruik vandaag om appreciatie te uiten voor hen en laat ze weten wat ze voor je betekenen. Je volgers kan je bijvoorbeeld via een social media post of een kort filmpje bedanken. Iets speciaals doen voor je collega’s? Versier de werkruimte in de sfeer van Valentijn en deel kleine versnaperingen uit. Als de chocolaatjes toch massaal verkocht worden, kunnen we ze even goed uitdelen op de werkplaats om appreciatie te tonen aan onze medewerkers. Ook schattige bedankingskaartjes worden altijd door iedereen geapprecieerd. 

En natuurlijk hebben wij ook enorm veel liefde voor jullie! Dus ook van ons uit een fijne Valentijnsdag vol chocolaatjes, bloemetjes, leuke collega’s en al je geliefden. 

Een beetje verliefd op blogposts zoals deze? Wil je meer bijleren? Ontdek wat Someflex te bieden heeft aan de hand van onze dagpas! 

Ontdek ons online leer-aanbod met de GRATIS DAGPAS

Deel dit bericht op

Lees meer