#SocialKotcast - Op ontdekkingstocht door IDEWE's digitale wereld met Sofie Coeck

Ben jij klaar om samen met Sofie Coeck van IDEWE de fascinerende wereld van sociale media en AI te verkennen? Als Belgische koploper in preventie- en welzijnsbeleid, onthult IDEWE hoe ze hun communicatiestrategieën versterken. Van een doordacht ambassadeursprogramma op LinkedIn tot het slim inzetten van AI-tools voor contentcreatie, Sofie deelt openhartig de successen, uitdagingen en toekomstplannen van hun digitale avontuur. 

Laat je inspireren door hoe IDEWE niet alleen zichtbaar blijft in een snel veranderende digitale omgeving, maar ook hun missie om welzijn en preventie te bevorderen, vol passie voortzet.

Een doordachte digitale aanpak

Ontdek hoe IDEWE hun LinkedIn-strategie radicaal veranderde door een krachtig ambassadeursprogramma op te zetten, ondersteund door LinkedIn-expert Erendiz Ates. 

Deze strategie verhoogde niet alleen hun zichtbaarheid en engagement, maar versterkte ook de manier waarop ze hun expertise delen, zowel intern als extern. Geen wonder dat ze hier dan ook verder op blijven bouwen. 

Samenwerken en innoveren met partners

Sofie belicht hoe IDEWE de kracht van samenwerking omarmt, werkend met verschillende partners. En dat terwijl ze zelf volledig geïnformeerd en aan het stuur blijven. Dit zorgt ervoor dat hun digitale strategie authentiek en effectief is. Ja, zelfs bij externe samenwerkingen behoudt IDEWE de regie, door constant bij te leren en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Uitdagingen in de digitale wereld

Sofie deelt ook de uitdagingen waar IDEWE mee kampt, zoals het up-to-date blijven met de snelle evoluties binnen AI en sociale media. Ze legt uit hoe IDEWE deze uitdagingen aangaat door te blijven leren en experimenteren, en onderstreept het belang van permanente bijscholing in dit digitale tijdperk.

Waarom deze podcast kijken?

Deze aflevering is een must-listen voor elke communicatiemanager of sociale media doener die geïnteresseerd is in het benutten van de kracht van digitale communicatie en innovatie.

Of je nu aan het begin van je digitale reis staat of zoekt naar manieren om je strategie te verfijnen, Sofie biedt praktische tips en inzichten die je niet wilt missen.

Enkele belangrijke momenten in de podcast:

[01:32] De start en evolutie van sociale media bij IDEWE
[03:03] De diversiteit aan kanalen die IDEWE inzet
[04:35] Het succes van IDEWE's ambassadeursprogramma op LinkedIn
[06:51] Het organiseren van zowel offline als online bijeenkomsten
[09:20] De aanpak van tweetalige communicatie-uitdagingen
[11:55] Samenwerken met externe partners: een blik op de voordelen
[13:01] Het belang van het meten en analyseren van resultaten
[17:30] TikTok: een nieuw kanaal op de radar?
[18:57] Het verkennen van AI-tools voor innovatieve contentcreatie


Luister nu ook op [Spotify] en laat je inspireren door de digitale strategieën van IDEWE. Ontdek hoe jij sociale media en AI kunt inzetten om jouw organisatie te versterken.

Deel dit bericht op

Lees meer