#SocialKotcast - Siska's scherpe blik op sociale media in de optiekwereld

Stap je met ons binnen in de heldere en inspirerende wereld van Siska Cardoen? Jawel, er staat opnieuw een boeiende aflevering online! Vandaag zoomen we in op Siska Cardoen, een dynamische opticienne uit Beselare die haar zaak met hart en ziel runt. 

Siska deelt waardevolle inzichten en vertelt hoe sociale media een cruciale rol spelen in het vergroten van je naamsbekendheid. Ze heeft haar zaak niet alleen scherp in het vizier, maar gebruikt deze platformen als een krachtige lens om haar klanten te bereiken en te verbinden.

Een ondernemer met visie en passie

Als solo-ondernemer heeft Siska elke facet van haar bedrijf onder controle, van de fijnste details in het atelier tot de keuze van haar producten en de interactie met klanten. Maar het is haar doordachte aanpak op sociale media die haar zaak echt in de kijker zet.

Al meer dan 6 jaar volgen we Siska's digitale reis. En nu deelt ze met ons haar waardevolle inzichten en ervaringen, en vertelt ze hoe je een duidelijke stempel drukt op je online aanwezigheid.

Multichannel aanpak met hart voor de zaak

Actief op Facebook, Instagram en TikTok, Siska weet haar doelgroepen feilloos te bereiken. Ze benut elk kanaal om haar unieke stijl en aanbod te delen, van prachtige productfoto's tot boeiende filmpjes. Maar voor Siska is het niet alleen belangrijk om te schitteren op deze platformen, maar ook om echt verbinding te maken met haar doelgroep.

Een optiekzaak runnen in Beselare brengt zijn eigen unieke uitdagingen met zich mee. Toch gelooft ze in de kracht van persoonlijke interactie, consistentie en authenticiteit. Haar wekelijkse 'bril in de kijker' op sociale media is een hit. Klanten komen binnen met screenshots van brillen die ze willen passen, een duidelijk teken dat haar inspanningen op sociale media vruchten afwerpen.

Artificiële Intelligentie - Een nieuwe vriendin aan boord

De digitale wereld staat niet stil, en dat geldt ook voor Siska. Ze verwelkomt AI-tools zoals ChatGPT met open armen en zet ze strategisch in voor haar sociale media. Deze tool is haar nieuwe compagnon geworden. Of het nu gaat om het vinden van inspiratie voor posts of het organiseren van evenementen, AI is hét geheime wapen voor efficiëntie en creativiteit.

Siska kijkt vol vertrouwen naar de toekomst, klaar om nieuwe mogelijkheden te verkennen en haar sociale mediastrategie verder te verfijnen. Met de steun van Someflex blijft ze up-to-date, leergierig en innovatief. En dit alles, altijd,  met haar klanten en volgers in het achterhoofd.

Podcast hoogtepunten:
[01:14] De digitale reis van Siska
[03:10] De impact van sociale media op lokale bedrijven
[04:17] Het belang van interactie met klanten
[05:21] Het belang van structuur in je sociale mediaplan
[07:18] De magie van videocontent
[09:32] De uitdagingen van sociale mediabeheer
[15:27] AI: De toekomst van sociale media
[20:06] Zelf doen of uitbesteden: Wat past bij jou?

 

Bekijk onze video nu en laat je inspireren door Siska's visie op sociale media. Dit is jouw kans om de digitale wereld door de ogen van een expert te zien en te leren hoe je sociale media strategisch kunt inzetten voor het succes van jouw onderneming. Siska's verhaal is een duidelijk bewijs dat passie, innovatie en een scherpe blik de sleutels zijn tot succes in de optiekwereld en daarbuiten.

Luister je liever? No problemo, klik hier door naar Spotify. Veel luisterplezier 😉

Deel dit bericht op

Lees meer