Sociale Media Update: TikTok lanceert vind-ik-niet-leuk-knop

Sociale Media Update: TikTok lanceert vind-ik-niet-leuk-knop

 • TikTok

  • TikTok werkt aan vind-ik-niet-leuk-knop

  • TikTok zet in op Metaverse

 • WhatsApp

  • WhatsApp geeft aan hoelang een download duurt

  • WhatsApp-Groepen worden overzichtelijker
 • Clubhouse

  • Binnenkort speel je spelletjes in de app

  • Donkere modus mogelijk op Clubhouse

TIKTOK WERKT AAN VIND-IK-NIET-LEUK-KNOP

De Chinese app werkt aan een vind-ik-niet-leuk-knop. Dat zal niet voor de video’s zijn, maar wel als individuele reacties op comments op een video. Wanneer een gebruiker die functie inzet, is het alleen zichtbaar voor TikTok en voor die persoon zelf. Niet voor de makers of andere gebruikers.

TIKTOK ZET IN OP METAVERSE

TikTok is volop bezig met het installeren van de metaverse binnen de app. Hier zal je als gebruiker tijd kunnen doorbrengen in de nieuwe digitale wereld die er ook aankomt op Facebook.

WHATSAPP GEEFT AAN HOE LANG EEN DOWNLOAD DUURT

In een nieuwe bètaversie van WhatsApp is ontdekt dat je kunt zien hoe lang een download van een foto, een video of een ander bestand zal duren. Tot het bericht volledig verstuurd is zal je kunnen zien hoe lang het duurt. Op de desktopversie van de app was deze functie al langer beschikbaar, maar nu komt ze ook naar de smartphone.

WHATSAPP-GROEPEN WORDEN OVERZICHTELIJKER

WhatsApp komt met een update waarmee het groepen overzichtelijker zal maken. Zo wordt het mogelijk via de functie ‘Communities’ om als eender welke gebruiker groepen met elkaar te linken.

BINNENKORT SPEEL JE SPELLETJES IN DE APP

De app is begonnen met het testen van spelletjes in Rooms van de app. Gebruikers zullen hierdoor spelletjes kunnen spelen binnen Clubhouse. Het eerste spelletje zal vragen bevatten om het ijs te breken tijdens een gesprek met andere gebruikers. Met deze spelletjes wil Clubhouse zich verder onderscheiden van de tools, knoppen en updates dat het gebaseerd heeft op andere apps.

DONKERE MODUS MOGELIJK OP CLUBHOUSE

Het live-audioplatform Clubhouse heeft deze week de update aangekondigd dat de donkere modus binnenkort ondersteund zal worden voor zowel IPhone-als Android-gebruikers. Zo zal de gebruiker de interface van de app binnenkort kunnen veranderen naar een donkere modus.

Ontdek ons online leer-aanbod met de GRATIS DAGPAS

Deel dit bericht op

Lees meer