SomeXpert de Podcast - Het Sociale Media Verhaal van de Someflex Expert

Welkom bij de SomeXpert. In deze podcast praat ik Seppe, uw host, met Someflex-experten over heel Vlaanderen. We hebben het over de passies, de expertise, de carrière, de band met sociale media & zoveel meer.

Aflevering 4 - Deel 2

"De Someflexers zijn een heel interessante community"

Dat gaf LinkedIn Expert Michael Humblet toe in het laatste deel van de SomeXpert aflevering. Host Seppe had het met de ambitieuze ondernemer ook nog over zijn leven als CEO, Expert, Sales-man & zoveel meer.

Benieuwd naar zijn verhaal? Ontdek het hier.

Aflevering 4 - Deel 1

"Adrenaline is voor mij de druk om het goed te doen, ik heb dat nodig"

Dat en veel meer kwam Michael Humblet vertellen in de 4e aflevering van de SomeXpert Podcast. Host Seppe ontving de creatieve, ambitieuze, en ondernemende CEO Michael Humblet. Bekend van Chaomatic, LinkedIn, Expertsessies en zoveel meer.

Benieuwd naar zijn verhaal. Luister deel 1 hier.

 

 

Aflevering 3 - Deel 2

"De klik met Someflex was er meteen"

Dat vertelt Sociale Media Expert & Consultant Delphine van Belleghem in het interessante 2e deel van de SomeXpert Podcast. Host Seppe hing aan de lippen van deze inspirerende experte met een erg interessant professioneel pad.

Benieuwd? Check het hier!

Aflevering 3 - Deel 1

"Op een bepaald moment vielen alle puzzelstukjes samen"

In aflevering 3 van de SomeXpert Podcast ontvangt Seppe Delphine Van Belleghem in zijn online studio. Delphine is een sociale media experte & consultant die gaandeweg haar professionele carrière haar passie voor sociale media vond. In deel 1 hebben ze het over de stap naar het leven als zelfstandige en de band met socials.

Ontdek hier haar verhaal.

 

Aflevering 2 - Deel 2

"Met Exposure gevestigde waarde geworden"

In aflevering 2 deel 2 van de SomeXpert ontvangt host Seppe Reinout Van Zandycke. Een bekende naam binnen het psychologische & nudging landschap op sociale media.

Wat dat is en veel meer ontdek je in deze aflevering.

 

Aflevering 2 - Deel 1

🎙️ "Van opleiding Sociaal Werk naar volop ondernemen"

🤩 Het verhaal van Reinout Van Zandycke is uniek. Dat ontdekte host Seppe in de 2e aflevering van de SomeXpert Podcast met Reinout. In deel 1 gaat het over zijn eerste stappen als ondernemer.

🥳 Benieuwd? Check het hier.

 

Aflevering 1 - Deel 2

Experte Sofie Smolders

🎙️ “Van Koop Lokaal naar Investeer in Sociale Media”

🤩 Dat en veel meer kwam @letsgo.sofie vertellen in deel 2 van de 1e SomeXpert-aflevering. Een podcast waarin host @seppemeul spreekt met Someflex-Experten over heel Vlaanderen.

 

Aflevering 1 - Deel 1

Experte Sofie Smolders

🗣️ “Met kennis uit het Britse onderwijs geef ik nu les over sociale media in België”

🤩Tijd voor een nieuwe podcast. In de SomeXpert Podcast heeft onze host Seppe een babbel met een Someflex Expert over het professionele leven, de passies, de band met sociale media & zoveel meer.

🥳Someflex-gezicht Sofie Smolders bijt de spits af! En of het een boeiend gesprek werd. 

 

 

Deel dit bericht op

Lees meer