SomeXpert de Podcast - Het Sociale Media Verhaal van de Someflex Expert

Welkom bij de SomeXpert. In deze podcast praat ik Seppe, uw host, met Someflex-experten over heel Vlaanderen. We hebben het over de passies, de expertise, de carrière, de band met sociale media & zoveel meer.

Aflevering 3 - Deel 1

"Op een bepaald moment vielen alle puzzelstukjes samen"

In aflevering 3 van de SomeXpert Podcast ontvangt Seppe Delphine Van Belleghem in zijn online studio. Delphine is een sociale media experte & consultant die gaandeweg haar professionele carrière haar passie voor sociale media vond. In deel 1 hebben ze het over de stap naar het leven als zelfstandige en de band met socials.

Ontdek hier haar verhaal.

 

Aflevering 2 - Deel 2

"Met Exposure gevestigde waarde geworden"

In aflevering 2 deel 2 van de SomeXpert ontvangt host Seppe Reinout Van Zandycke. Een bekende naam binnen het psychologische & nudging landschap op sociale media.

Wat dat is en veel meer ontdek je in deze aflevering.

 

Aflevering 2 - Deel 1

🎙️ "Van opleiding Sociaal Werk naar volop ondernemen"

🤩 Het verhaal van Reinout Van Zandycke is uniek. Dat ontdekte host Seppe in de 2e aflevering van de SomeXpert Podcast met Reinout. In deel 1 gaat het over zijn eerste stappen als ondernemer.

🥳 Benieuwd? Check het hier.

 

Aflevering 1 - Deel 2

Experte Sofie Smolders

🎙️ “Van Koop Lokaal naar Investeer in Sociale Media”

🤩 Dat en veel meer kwam @letsgo.sofie vertellen in deel 2 van de 1e SomeXpert-aflevering. Een podcast waarin host @seppemeul spreekt met Someflex-Experten over heel Vlaanderen.

 

Aflevering 1 - Deel 1

Experte Sofie Smolders

🗣️ “Met kennis uit het Britse onderwijs geef ik nu les over sociale media in België”

🤩Tijd voor een nieuwe podcast. In de SomeXpert Podcast heeft onze host Seppe een babbel met een Someflex Expert over het professionele leven, de passies, de band met sociale media & zoveel meer.

🥳Someflex-gezicht Sofie Smolders bijt de spits af! En of het een boeiend gesprek werd. 

 

 

Deel dit bericht op

Lees meer