Online summerschool 2024

Versterk je AI en sociale media kennis met Someflex's Online Summerschool! 

Jouw 3-maanden innovatieve online leertraject.  ☀️ 


Deze zomer biedt Someflex jou een unieke kans om je digitale vaardigheden te versterken.

- Wil je vooroplopen en succes boeken met AI?
- Wil jij je sociale media én AI-skills bijschaven?
- Wil je 1 tot 2 werkdagen tijd uitsparen dankzij het inzetten van de nieuwste AI-tools?

Het is hoog tijd om die stap te zetten, want AI ontwikkelt zich razendsnel. En het goede nieuws: je kan dit makkelijk doen via ons leerplatform.

Van 1 juli t.e.m. 30 september 2024, dompel je jezelf onder in de wereld van AI-gedreven contentcreatie, ontrafel je de geheimen van sociale media, en ontdek je de nieuwste creatieve mogelijkheden en trends. 

Leer 3 maanden bij wat je wilt, wanneer je wilt! 

Ontdek hoe AI-tools als ChatGPT en andere tools, met slimme prompts en automatisering je werk niet alleen beter maken, maar ook zeeën van tijd vrijmaken.

Geef jezelf en jouw werk een AI-powerboost: win 1 tot 2 dagen tijd!

Verwerf inzichten en ontdek de tools die je tot wel 1 of 2 dagen per week kunnen besparen, tijd die je dan weer investeert in strategie, vernieuwing en creatieve projecten.

Schrijf je in vóór 30 juni en krijg 3 mooie bonussen! 

 

 

 

Untitled design-Apr-24-2024-01-00-52-8192-PM

 

Schrijf je nu in

Boost je digitale vaardigheden deze zomer met Someflex!

Schrijf je nu in en blijf voorop lopen in de snel evoluerende digitale wereld.

3 maanden onbeperkt leren voor 537€ excl. BTW

Gebruik de KMO-Portefeuille en geniet -30% op inschrijvingsprijs!
Voor 3 maanden betaal je zo slechts 375,9€ (excl. btw)!

Wat kan je bijleren?

  AI-tools: Duik in de wereld van AI-gedreven contentcreatie met tools zoals ChatGPT, DALL-E, Midjourney, Leonardo, Runway…  Leer hoe je deze krachtige hulpmiddelen inzet voor innovatieve content die opvalt.

  Tijdsefficiëntie met AI: Leer hoe je met AI-tools zoals ChatGPT routineklussen automatiseert, waardoor je tijd bespaart die je kunt investeren in creatievere of strategischere taken. Leer hoe je 1 tot 2 werkdagen per week tijd kunt winnen.

  Geavanceerde Prompting Technieken: Ontdek hoe je door slimme prompting meer uit AI-tools haalt, waardoor je sneller en doeltreffender resultaten behaalt.

  AI-automatisering: Maak kennis met de kracht van AI-automatisering en hoe dit je dagelijkse werkprocessen kan stroomlijnen.

  Sociale Media Expertise: Ontwikkel strategieën die jouw merk differentiëren. Van Instagram tot LinkedIn, basis en gevorderd aanbod. Leer hoe je authentieke en boeiende content maakt voor een succesvolle online aanwezigheid.

3 maanden onbeperkt bijleren, wat je wilt, wanneer je wilt. 

  Creatief potentieel: Ga verder dan de basis en experimenteer met AI om unieke, aansprekende content te creëren. Ontgrendel je creatieve potentieel en ontdek nieuwe expressiemogelijkheden.

  Strategische inzichten: Begrijp de fijne kneepjes van sociale media en ontdek hoe je AI-tools kunt gebruiken voor marktanalyse, publieksbetrokkenheid en merkpositionering.

  Hands-on bijleren: Pas wat je leert, meteen toe in de praktijk. 

  Toekomstgerichte kennis: Blijf voorop lopen in de snel evoluerende digitale wereld, gebruik AI in je carrière, organisatie of bedrijf.

  Netwerken en community: Sluit je aan bij een levendige gemeenschap van gelijkgestemden. Deel ervaringen, krijg feedback en bouw relaties op met andere vooruitstrevende professionals.

Door deze vaardigheden en kennis te omarmen, positioneer je jezelf aan de voorhoede van digitale innovatie, klaar om de uitdagingen en kansen van de toekomst aan te gaan.

 

Leren strand Summerschool 2024

Programma hoogtepunten:

  Uitgebreide videolessen: Toegang tot alle cursussen, variërend van korte video-tutorials tot uitgebreide en populaire cursussen over sociale media en AI-tools, ontworpen voor zowel beginners als gevorderden. Van diepgaande kennis over ChatGPT tot essentiële Instagram-hacks en de nieuwste Canva-functies, bij Someflex heb je alles binnen handbereik.

  Exclusieve expertsessies: Leer van onze experten. Herbekijk alle online expertsessies over alle sociale media, videocreatie en AI-tools van 2023 en 2024. 

  Praktische toepassingen: Leer met hands-on videolessen om de geleerde vaardigheden direct toe te passen, wat bijdraagt aan een diepgaand begrip en praktische kennis.

  Dagelijkse inspiratie en updates: Ontvang leerprikkels, motivatieboosters en wekelijkse nieuwsupdates, die je op de hoogte houden van de laatste trends en ontwikkelingen in de snel evoluerende digitale wereld.

Bij de start ontvang je een mail met een overzicht van alle lessen die voor jou interessant zijn! 

  AI: Duik diep in de mogelijkheden van AI-tools zoals ChatGPT, ontdek hoe je deze kunt integreren in je contentstrategieën, en leer hoe je AI kunt gebruiken om efficiënter en effectiever te werken.

  Tijdswinst met AI: Integreer de leerstof in je dagelijkse praktijk en ervaar hoe je door de inzet van AI 1 tot 2 werkdagen per week kunt besparen. Pas de geleerde technieken toe in realistische scenario's en zie direct hoeveel tijd je kunt winnen door AI slim in te zetten.

  Leer van experts: Krijg inzichten en tips van experts over hoe je AI en ChatGPT optimaal kunt gebruiken voor tijdswinst en efficiëntie in je werk.

  Toegang tot een dynamische community: Toegang tot een actieve leeromgeving met meer dan 2000 leden voor inspiratie en ervaringsuitwisseling.  Verbind met andere leden, deel ervaringen, stel vragen, en krijg directe feedback van zowel experts als peers binnen de Someflex community.

Dit rijke en diverse aanbod zorgt ervoor dat je niet alleen leert, maar ook actief deelneemt, experimenteert en je vaardigheden in de praktijk brengt, terwijl je een waardevol netwerk opbouwt met mede-professionals.

BONUS 1


3-Apr-17-2024-12-20-12-3875-PM

Persoonlijke 1-op-1 online coaching van 30 minuten met Someflex-expert Eva Dorhetso om je te helpen het maximale uit jouw drie maanden te halen.

 

BONUS 2


2-Apr-17-2024-12-20-40-0291-PM

Toegang tot onze nieuwe exclusieve reeks videolessen over alle actuele AI-tools voor contentcreatie. Ontdek de nieuwste trends en technieken om jouw content naar een hoger niveau te tillen en je vaardigheden te verbeteren.

BONUS 3


1-Apr-17-2024-12-21-09-7637-PM

Op 29 augustus organiseren we een interactieve Q&A-sessie van 60 minuten (van 11.00 uur tot 12.00 uur) over ChatGPT en AI, waar je live vragen kunt stellen en ervaringen kunt horen van andere Someflexers. 

Vertrouwd door 2000+ cursisten uit verschillende sectoren!

 We zijn ontzettend trots dat klanten uit verschillende sectoren bijleren in Someflex! Ook jouw sector!

Super waardevolle expertsessies!

Someflex biedt steeds actuele en relevante informatie en dit op een zeer toegankelijke manier. Ook de sessies die je kan volgen worden steeds door professionals gegeven en zijn dus ook zeer waardevol. Een heel handig platform om steeds up to date te blijven in een steeds evoluerende social media wereld!

 
Elke Waterschoot

Elke Waterschoot

Social Media & Marketing Expert | Blink Charging Belgium

Sterk aanbevolen!

Jullie webinars en videolessen in Someflex zijn superinteressant en doorspekt met handige tips, do’s and don’ts en een karrevracht aan eerstelijns ervaringen van de coaches, lectoren of sprekers. Je kan er werkelijk veel van opsteken en de aanpak is steeds hands-on. Allemaal top dus. Topservice, topinhoud en topervaringen! Doe zo verder!Geert Snoeckx

Geert Snoeckx

Coördinator Evenementen | Gemeentebestuur Kasterlee

Altijd mee zijn.

Ik vind het geweldig dat er altijd nieuwe dingen worden toegevoegd aan Someflex.
Sociale media bijleren, feedback en inspiratie krijgen zonder mij te verplaatsen, ik ben fan!Siska Cardoen

Siska Cardoen

Zaakvoerster | Optiek Cardoen Beselare

Zeer handig!

Someflex is een zeer handig platform. Veel informatie, mooi en overzichtelijk. Wanneer je niet onmiddellijk een antwoord kan vinden in de vele lessen kan je gemakkelijk een vraag stellen. Nadja en haar team staan steeds paraat.

 
Elvire Vanysacker

Elvire Vanysacker

Sociale media | Lendelede

Expertsessies in mijn agenda.

Ik vind de meerwaarde van Someflex: de community. Je krijgt antwoorden op alle vragen. Het team experten van Someflex is zeer toegankelijk en behulpzaam. De online expertsessies vind ik altijd heel praktisch, daar heb ik heel veel aan. Dit noteer ik ook in mijn agenda en neem steevast deel. Ook de snackable videolessen zitten goed in elkaar.  Someflex is zeker een aanrader voor iedereen die sociale media wilt leren, met continu een team van experten en andere leden rond zich.

Dominique Vanbergen

Dominique Vanbergen

Creative content | @Comkommer

Antwoorden van experten.

Bond Moyson maakt al enige tijd gebruik van Someflex en is daar zeer tevreden over. We krijgen dagelijks tips en tricks over social media nieuwtjes en kunnen ook voor specifieke vragen steeds terecht op het forum of rechtstreeks bij de experten van Someflex. De tool is gebruiksvriendelijk en steeds actueel. Een goede aanrader dus!

 
Solidaris

Solidaris

Fan van videolessen

Naast de online expertsessies ben ik vooral ook fan van de videolessen bibliotheek. 
De ideale manier om zo veel mogelijk bij te leren over sociale media via korte, hapbare, professionele video's.

Bednet

Bednet

Een echte leercommunity.

Leuk concept, snackable sociale medialessen. Interessante expertsessies met deskundigen uit het veld. Meer dan enkel een leerplatform, ook een community, waar samen naar oplossingen gezocht wordt op maat.

AZ Oudenaarde

AZ Oudenaarde


Someflex is KMO-portefeuille gecertificeerd. Geniet tot -30% op de inschrijvingsprijs!
Bij inschrijving kan je aangeven dat je beroep wenst te doen op de kmo-portefeuille.
We bezorgen alle info's op mail om deze aanvraag vlot te laten verlopen.

AI banner KMO-portefeuille

WAAR EN WANNEER

Tijdelijk aanbod! 
Inschrijven voor dit tijdelijk aanbod is mogelijk eind juni 2024.

Jij leert bij over sociale media waar en wanneer jij wil! Achter jouw bureau, op de trein of op het terras. 

INSCHRIJVINGSPRIJS

537€ (excl. btw)

Gebruik de KMO-Portefeuille en geniet -30% op inschrijvingsprijs! Voor 3 maanden betaal je zo slechts €375,9 (excl. btw)!

 

WELKOM 

Méér dan 2000 online cursisten leren bij, wat, waar en wanneer ze willen. Jij bent welkom! 

someflex_logo_inverse444

Flexibiliteit want je leert wat, waar en wanneer jij wilt. Geen verplaatsingstijd of -kost.

someflex_logo_inverse444

Makkelijk inplanbaar: een videoles duurt max. 3 minuten. Interactie met experten en andere professionals.

someflex_logo_inverse444

24/7 vragen kunnen stellen. Alle knowhow altijd beschikbaar.
 

 

ONZE FACTURATIEGEGEVENS

SYNA BV / someflex.be / BE 0651 772 890 
Nadja Desmet / Stationstraat 37 bus 2 / 8700 Tielt

ANNULEREN

Kosteloos annuleren is helaas niet mogelijk, laat je desnoods vervangen door een collega. 

INSCHRIJVING EN BETALING

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Niet ontvangen?
Check ook even jouw spam-folder. 
Vervolgens ontvang je van ons jouw factuur.
Na de betaling is jouw inschrijving definitief.

VOORDELEN VAN ONLINE LEREN

  Leren waar en wanneer je wil: Flexibel tijdens werktijd of privétijd.

 Beperkte tijdsinvestering: Efficiënt gebruik van je tijd.

 Geen verplaatsingstijd of -kost. 

 Makkelijk inplanbaar.

 Ervaringsuitwisseling met andere e-cursisten in Someflex,
het grootste online leerplatform over sociale media en AI! 

 Netwerk opbouwen: Je breidt je professionele netwerk verder uit.

Inhoudelijke of praktische vragen?

   info@someflex.be